Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Przewidywane ceny NBome'ów po delegalizacji za papier
10 pln
3
7%
15 pln
4
9%
20 pln
14
30%
25 pln
5
11%
30 pln
20
43%

Liczba głosów: 46

ODPOWIEDZ
  • 3899 / 240 / 13
To różnie bywa; mnie tam detocyna zamiata mentalnie i to srogo. Dawki 30mg+ powiedziałbym, że są ekwiwalentem tych samych dawek 4AcoDMT jeżeli chodzi o sferę mentalną - niższe dawki już odbiegają od 4Aco, przynajmniej u mnie.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 418 / 1 / 0
to w takim razie nie wiem o co chodzi, sort mam zaufany, kwestia osobnicza?
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 1472 / 26 / 0
Jak myślicie jaka będzie dostępnośc po delegalizacji taka jak 2C-E gdzie trzeba się zabiegać czy tak jak mefa ,gdzie ma się ochote na tripa w weekend i myslac w tygodniu nie powinno być problemów ze zdobyciem :-)
  • 11 / / 0
http://www.mf.gov.pl/sluzba-celna/wiado ... 856C2D4F29

To mnie bardzo zaciekawiło. Czy nbomy są już ścigane w naszym kraju? Przecież ustawa dopiero w planach. Czyżby celnicy popełnili gafę?
  • 31 / / 0
Bez wątpienia celnicy popełnili błąd. I jeszcze do tego dochodzi ten nacechowany czysto policyjnym żargonem artykuł. Ręce opadają. :-/
Co do tematu: Na pewno wejdą na czarny rynek z tym, że ceny kartonów pójdą ekstremalnie w górę. Jeśli chodzi o kupno na ulicy to zbyt wiele się nie zmieni bo przecież od początku istnienia są sprzedawane jako "kwas".
  • 1472 / 26 / 0
I jak się maja nbomy po delegalizacji myślicie ,że opanuja rynek ?
  • 1874 / 96 / 127
^ Mysle, ze nie ma takiej opcji. Bo i tak byly gonione "nowicjuszom" jako true LSD wiec w tej kwestii wiele sie nie zmieni. A co do samej jakosci fazy po nbome to zostawia ona wiele do zyczenia. To jest moja opinia na ten temat.
wolna molekula
#mops
  • 4935 / 859 / 0
Ja mysle ze nie. Zostaly nbohy , teraz pewnie beda one badane, a w dalekiej przyszlosci mozliwe ze ktos upatrzy w tym biznes.
  • 3406 / 534 / 0
No tak, chyba że ktoś nie rozpoznaje różnicy przy np. ładowaniu.

A co do tematu, to może w większych miastach się pojawią, ale raczej to kurewski mit.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 811 / 5 / 6
W okolicach Katowic jest tyle osób zaopatrzonych w nbomy, że starczy jeszcze na najbliższe 2 lata :-)

Cena za 1 kwadrat 1,2/1,8mg 25C-NBOMe idzie od 10zł wzwyż. Dla ciulików nawet i po 40.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.