Link do wikipedii: https://en.wikipedia.org/wiki/5-MeO-MALT
5-MeO-MALT (5-metoksy-N-metylo-N-allilotryptamina) to mniej znany narkotyk psychodeliczny[1], który jest blisko spokrewniony z 5-MeO-DALT i jest sprzedawany w Internecie jako narkotyk designerski.
Wiki milczy, rzekomo homolog 5-MeO-DMT... analog 5-MeO-DALT
Dawkowanie wedlug BL to zakres 10-25mg... Dawka 25mg to ponoć bardziej intensywne przeżycie..
Ktos cos wiecej napisze...??
Drobne korekty, dodanie linków, nazwy strukturalnej
-Witkacy
Powód: dodano opis + dodano strukturę w kolorze białym + dodano skrót/pełną nazwę substancji.
ED
dobra, sprawdzilem, poprawilbym jesli bym mogl...
5-Meo-MALT jest homologiem 5-Meo-DMT... Dziekuje za zwrocenie uwagi...
Substancja: 5-MeO-MALT
Dawkowanie: 40 mg.
Administracja: 15mg w kapsułce i 25mg donosowo.
Waga: 75kg
Czas: około 3 godziny.
Opis:
Bardzo mocne i intensywne doświadczenie . Bardzo euforyczny trip. Intensywne kolory i ciekawe CEVy i OEVy . Zmienione poczucie czasu i przestrzeni. Ciśnienie krwi i tętno pozostaje stabilne i nie przekracza 185/87. Tętno 115bpm. Czas i postrzeganie przestrzenni zostało całkowicie utracone, moje istnienie i tożsamość zniknęło. Nie wiem kim jestem, czy jestem człowiekiem .Nie ogarniałą mnie panika i lęk. Byłem spokójny i przepełniała mnie harmonia. Ocena: 4,5 / 5
Są obawy co do Kwasu szczawiowego czy jakoś tak. Niby powoduje kamienie nerkowe. Ale przecież występuje w roślinach/warzywach więc nie wiem.
Podawanie donosowe jest lekko mówiąc nie przyjemne. Ale ponoć szybciej wchodzi.
Znalazłęm tabsy 20mg/szt po 300 koron za 10 sztuk. Czyli jakieś 50zł.
Życie to najlepszy narkotyk...
Nieskończoność w szklance mieść.
a jak z body loadem , masz porównanie do innych tryptamin ? no i jak uczucie po wciąganiu ( mocno nieprzyjemny spływ w gardle ? ) , wali po nosie jak 2C-x ?
Myślicie że to będzie działać.. ?
5-Meo-Mipt się sprawdził a o nim też wszędzie napisane jest ze dawkowanie 10-25
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.