Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Azuzu Pazuzu pisze:A jeśli by ten filtr zwilzyc woda ? Straty by byly jeszcze niższe.
A filtr w strzykawce najlepiej jest zmoczyc, bo siedzi na własciwym miejscu i jest zbity.
Azuzu Pazuzu pisze: (...) po 5 dniach się zlamalem. Po prostu tak mnie psychika ciagnela ze nie dalem rady. (...) Katar jako objaw abstynencji jest taki ze pluje się flegma taka aż czarna? Nie pale. Zalegala mi w okolicach zlaczenia nosa z gardlem. Okolo 2 dni. Bezsenność. Bole mięśni. Gęsia skórka, pocenie się masakryczne i smierdzace. Po jednej nocy moja pizama wazyla parę kg. A w pokoju tak cuchnelo ze masakra. Cale luzko do przebrania.
to właśnie był skręt spowodowany odstawieniem majki. im częściej, im dłużej, im wyższe dawki będziesz brał, tym skręt będzie coraz mociejszy i coraz dłuższy. nie 2 dni, a 2 tygodnie.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Taką wiecie... gotową do wystrzału :)
PS.
tak na prawdę chodzi mi o to czy jak będzie w ciemnym miejscu (plecaku) to jej się nic nie stanie przez ten dzień czy półtorej?
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Berig pisze:O majkę bym się nie bał, ale szansa na to, że znajdziesz tam jakieś bakterie i dostaniesz pirogena zwiększa się z upływem czasu.
upływ czasu masz na myśli: minuty/godziny/doby?
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.