Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 67 / / 0
I jak tam ciśnie ktoś w tym roku temat outdoora? Mi zostało dużo nawozów, fajna miejscówa nie spalona, narzędzia itp. ale chyba nie będę miał w tym roku tyle czasu. Może wysadze coś, co będzie miało szanse utrzymać się w miare samo. Jak u was? :>
  • 1169 / 52 / 0
Nasionka mam, nawóz się kupi, spota zaczynam ogarniać już powoli ;-)
White Russian x White Master wygrane na konkursie, miał ktoś do czynienia z tą odmianą?
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 512 / 0
Jak miała się sprawa z kiełkowaniem Passionów od DP w poprzednim roku? Bo z tego co pamiętam 2 lata temu występowały problemy, i to nie były odosobnione przypadki. Zastanawiam się nad dużą ilością Passionów, ale nie chce też wtopić kasy.

Poza tym czas w końcu spróbować Durban Poison, co roku zapominałem o tym.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 823 / 11 / 1
Ja chyba będe sadził w tym roku na oucie bo mam super miejscówkę i trochę nawozu. Jebnę chyba passiona jedyneczkę i jakąś owocową odmiankę. Kurwa tylko jak mi się nie chce taszczyć narzędzi, i ziemi. Dobry, ciepły i obfity rok się zapowiada Panowie :-D
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 141 / 7 / 0
W poprzednim roku zdobyłem sporo doświadczenia w oucie, w tym roku leci rozszerzony pakiet z OP.
  • 70 / / 0
nie wiem jak wy ale ja już przygotowałem sobie dołki z nawozem na rośliny.
  • 708 / 6 / 0
Ja jeszcze spotów nie mam Ale od jutra szukam lece z 50 Fem Out
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 823 / 11 / 1
Robicie sadzonkę na chacie a potem na out czy od razu sadzicie tam gdzie ma być ?
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 708 / 6 / 0
U mnie 2 tyg w boxie siedzą i dopiero na spota jak juz tam 4-5 pietekrek mam
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 7 / / 0
miejscówka ogarnięta, nasiona kupione, melduję się.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.