Ale PINACA to mi się szczerze wydaje ulepszony akb48... o ile tolera nie wejdzie i nie spierdoli całego profilu działania.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ale kurwa pinaca palona do 5mapb, juz przy kazdym sciagania bucha wprowadzala mnie w taki blogostan, ze po wypuszczeniu chmury tylko sie kladlem i tak spedzalem bez ruchu jakies 30min, bo nic kurwa wiecej mi nie brakowalo. :cheesy:
zakon poleca
Wystarczył jeden pożądny buch aby znaleźć się na granicy stabilnej a zjebanej fazy. Po 2 minutach od zapalenia wszystko się stabilizuje i można się cieszyć porządnie ujaranym stanem. Bania nie jest specjalnie otępiająca, Tak jak przedmówca bardziej taka euforyczna. Jak najbardziej polecam!
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Punks
nienot
Dead
tylko w mixach, z bb-22, ur144 - wtedy jest git.
Bo skuszony recenzjami spróbuję znowu kanna, po półtorarocznej przerwie. Padło na tego i 5f-akb.
W założeniu będzie mieszane z liquidem w efajku. Więc może ktoś wie jak z rozpuszczalnością w glikolu? ;)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.