Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 55 / 0
Azuzu Pazuzu pisze:
Ja juz nie 1.4 grama. Lekkie drgawki i rzyganie. Pierdole takie gowno po kodzie nigdy nie rzygalem
Dziwisz się, że zarzuciłeś 1.4 g i rzygałeś? To normalne, ale mija z czasem i później się już nie rzyga
  • 708 / 6 / 0
Ale jak rzyglem :D jak poszlo to myslalem ze kibel rozsadzi.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 609 / 16 / 0
Strasznie nas interesują szczegóły Twojego rzygania po tramadolu.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 258 / 2 / 0
Azuzu Pazuzu pisze:
Czy dorzucanie ma sens ? Czy juz nie dziala w pelni ?
Na mnie średnio działa dorzucanie - ale pewnie nie wszyscy się ze mną zgodzą...
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 1198 / 142 / 0
no to łup za te wszystkie smutki moi kochani ;-) w gratisie dostałem jeszcze od magika xanaxy ale raczej nie spieszy mi sie do zmuły po nich

edit. tramal ma zmienione troche opakowanie, z tylu jest zmiana a mianowicie tabelka z dawkowaniem rano poludnie i wieczór
  • 1262 / 17 / 0
Co tam?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 11 / 0
Mój organizm od dłuższego czasu stanowczo protestuje przy intoksykacji Tramalem, dostaję na gębie jakiś czerwonych, nieregularnych plan, coś jak pokrzywka. Nie boli, nie swędzi, ale wygląda fatalnie. Do tego przesuszenie skóry do tego stopnia, że naskórek z twarzy schodzi płatami. Wyglądam jakbym od lat regularnie waliła krokodyla i za chwilę miałby mi nos odpaść. Nigdy wcześniej nie miałam reakcji alergicznych, nie wiem co się stało. Chyba pora darować sobie zabawę z tremejdolem, chyba że na halloween, wtedy będę wyglądała w sam raz żeby wyjść na ulicę i dzieci straszyć.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 1198 / 142 / 0
to raczej jakies problemy dermatologiczne, zalecam wizyte u dermatologa plus powiedzenie mu ze bierzesz tramal, ale wątpie zeby to mialo wplyw na to
  • 583 / 6 / 0
napisze wam madre rzeczy bardziej tramallo siada na wzrok i chod niz euforyzuje
latwo dostepne, telepiace i krzywe cpanie

lucyferek kiedy hyperorgia? :cheesy:
  • 1198 / 142 / 0
boże wrzuciłem wczoraj trama i od ponad 1.5 roku benzo nie ruszlaem i 1 mg xnanaxu zarzucilem efekt naprawde nieziemski mega empatia, pozałatwiałem wiele spraw uczuciowych i co najwazniejsze WSZYSTKO NA PLUS :D :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.