Ale nie za długo, bo większość tripa rzygałem jak kot, potem już tylko suche torsje i rosnący ból brzucha. Przeplatająca się przyjemność i ból na który masz wyjebane. Nawet po mimo bólu było niesamowicie, ale kilka dni wracałem do siebie. Jak zeszło nie miałem ochoty na więcej, ta przyszła drugiego dnia i trzymała z tydzień. Nie sądziłem że opiat może być tak odrzucany przez organizm. Gorzej czułem się tylko po ostrym zatruciu dexem i salmonelli
I to mnie zaskoczyło. Moje myśli kręciły się wokół łóżka i odchorowania tego wątpliwego odjazdu a jednak sama z siebie pojawiała się chcica na jeszcze. Coś poza kontrolą i to mnie przestraszyło. Wy też tak mieliście? Od tego czasu nie ukrywam że mam bardzo ambiwalentne uczucia do tego sportu i wiem że gdybym spróbował raz jeszcze- czy iv czy palonego to szybko bym nie skończył :rolleyes: zresztą do dzisiaj przechodzi przez myśl co by było gdyby...
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
jak komuś nudno.
Wake pisze:Tolerka wzrośnie po 300mg i to jest koniec historii z opiatami.
o kurwa, az sie poplulem :cheesy:
Suchodyl pisze:Wake pisze:Tolerka wzrośnie po 300mg i to jest koniec historii z opiatami.
o kurwa, az sie poplulem :cheesy:
A co do brałna.. W tym momencie bym nie spróbował. Kiedyś pewnie spróbuję. Za to jakbym miał przeacetylowaną herę przez siebie/znajomego to prostę, że tak :D
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.