Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Ej ale artur, skoro on bierze pentedron pierwszy raz to w sumie pewnie mu się spodoba i będzie pasować do klubu. :) pentedron jest jeszcze w miarę poprawny przy pierwszych 2-3 razach, dla kogoś bez większego doświadczenia z narkotykami pewnie da rade. :)
Jeśli zdecydujesz się na ten klub, to po pierwsze weź worek ze sobą - będziesz musiał dociągać co około 30-40 minut bo inaczej szybko wyjdziesz z tamtąd bardzo smutny. Tylko nie wpierdol tego 1g i nie zapij litrem wódki. I po drugie - zacznij od dużej dawki, inaczej nie ma sensu.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Na tym opieram swoją odpowiedź.
NieZaczynaj pisze:koleżka odkąd odebrał alfę nic nie pisze i nie odzywa sie kilka dni.
I potwierdzam, 3-MMC, NEB, Bref, Metkat i nawet bufedron nie zamykają ćpuna w czterech ścianach, ale pent i alfa nadają się tylko na parę dni sam na sam z paranojami. Co ma też jakiś swój urok tbh, choć jest to dość niepokojące
Ja też odebrałem pakę kiedys z pentem , ktoś dzwoni to nawet nie odbierałem. Jakieś obawy i woógle chuj wie przed czym.
Ja tracę kontakt z rzeczywistością, nie robię kompletnie nic dobrego i co gorsze nie przejmuję się nawet tym. Ostatnio jak mi się pente skończyło 10g zrobione to wpadłem w taką depresję, płacz i żal co ja odpierdalam.
NieZaczynaj pisze:ale w głowie gdzieś tak średnio schowane siedzi: zamówisz i będziesz miał w krótkim czasie pakiet...a pewnym sensie boję się tego
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.