Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Ja byłem daleki od hurra optymizmu jeśli chodzi o działanie tego specyfiku, ale wszystko zmieniło się już po 1 zażyciu (dwukrotne doświadczenie z racji przerwania poprzedniej kuracji). Kumpel śmieje się, że jestem dobrym królikiem doświadczalnym bo nie stosuje żadnych używek. U mnie efekt pojawia się na 2 dzień po zażyciu. Dostaję kopa jak po 4 kawach ale do amfy bym tego nie porównał (kiedyś za to byłem bardzo niegrzeczny). Poza tym to co mówi cała reszta, czuje się super wyspany, z tą różnicą, że mam problem z zaśnięciem. Poza tym wyostrzenie wzroku i trochę inne oddanie barw.
  • 349 / 4 / 0
winogron pisze:
@gnt_1
Kolego, noopept nie działa od razu. To nie jest stymulant, że bierzesz i już z miejsca czujesz działanie, to jest lek. Pierwszych efektów oczekuj po minimum tygodniu ;).

na mnie zadziałał od razu i to jeszcze dodam, że za pierwszym razem jak wziąłem 20mg było najlepiej, potem jest tak samo czyli ok, ale pierwszy raz to był wystrzał prawie jak bym wrzucił mete

@niedvied - raczej niedobrze łączyć noopept z alko, bo to powoduje wzmocnienie działania czy wchłaniania, a alko to silna neurotoksyna także w tym przypadku to pogłębia dewastację neuro

probowaliście 6APB albo MDMA z Nopkiem?
  • 144 / 6 / 0
sieciarz pisze:
winogron pisze:
@gnt_1
Kolego, noopept nie działa od razu. To nie jest stymulant, że bierzesz i już z miejsca czujesz działanie, to jest lek. Pierwszych efektów oczekuj po minimum tygodniu ;).

na mnie zadziałał od razu i to jeszcze dodam, że za pierwszym razem jak wziąłem 20mg
No dobra, to podaj jakikolwiek inny sensowny powód, przez który kolega gnt nie czuje dzialania noopeptu :). Ewentualnie, możliwym jest, że gnt spodziewał się innych efektów i nie zauważył tych które się pojawiły ).
– Tak więc zos­ta­liście bez po­cie­chy ducho­wej?
– Jest wódka.
~Andrzej Sapkowski
  • 4 / / 0
Ja biorę 3.5 miarki 16g. Efekty delikatne.Nigdy nie brałem narkotyków etc. Odczekam tydzień i zobaczę co się bedzie działo.

Zażywam po śniadaniu z kawą. Nakładam na łyżkę od herbaty, potem trochę nabieram napoju. Łykam i dopijam resztą kawy.

Być może robię to po prostu źle :P
  • 349 / 4 / 0
winogron pisze:
sieciarz pisze:
winogron pisze:
@gnt_1

na mnie zadziałał od razu i to jeszcze dodam, że za pierwszym razem jak wziąłem 20mg
No dobra, to podaj jakikolwiek inny sensowny powód, przez który kolega gnt nie czuje dzialania noopeptu :). Ewentualnie, możliwym jest, że gnt spodziewał się innych efektów i nie zauważył tych które się pojawiły ).

Mutacja ;-)

Możliwe, że nie zauważył...wpływu wielu chemikaliów nie zauważamy na codzień więc spoko :-D
  • 229 / / 0
Jednak im mniejsza dawka tym lepiej działa, czuć dopaminową stymulacje, myślę też, że to podwyższone pragnienie też na to wskazuje.
  • 867 / 18 / 0
Dobrze sie sprawdza w miksie z piracetamem i zielona herbata. Kurewsko dobrze.

Tylko odrobinka 10mg oryginalnego Noopeptu w tabletkach + 5g piracetamu. Si, si, si.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2873 / 298 / 0
winogron pisze:
@gnt_1
Odczułem delikatne efekty noopeptu już pierwszego dnia. Drugiego już zdecydowanie podwyższone obroty pod moją czaszką. Trzeciego dnie to samo lecz trzeciego dnia postanowiłem zarzucić 150kodeiny, o ile podczas działania kodeiny jeszcze nadal czułem noopept - miłe połączenie chilloutu i podwyższonych obrotów- to następnego dnia wszystkie pozytywne(poza jednym wyjątkiem, o tym później) efekty znikły i nawet przez kolejny miesiąc kuracji noopeptem nie udało mi się wrócić do tego co noopept pokazał mi przez pierwsze dwa trzy dni.

Pomimo tego że noopept mi nie dawał oczekiwanych efektów to jednak kurację wspominam miło - noopept miał na mnie zajebiste działanie antydepresyjne.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 618 / 110 / 0
^ i że niby przez paczkę kodeiny zablokowała na stałe działanie noopeptu? %-D no way. na 1000% inny powód.
  • 285 / 12 / 0
Jak myślicie czy noopept może zmienić wyniki badań krwi (podwyższyć/obniżyć jakiś parametr)?
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.