- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
AEVIN pisze:30mg 2c-p
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
AEVIN pisze:30mg 2c-p + 20mg 2c-b
Rzucam Ci wyzwanie Aevin - jeżeli przyjedziesz do Wrocławia i wrzucisz przy mnie 30 mg 2c-p, oddam Ci za nie kasę i dorzucę kolejne 70 mg.
A jak się boisz, to nie szpanuj jak gówniarz, chwalący się ile to on może wypić :wall: .
Kiedyś jakiś nowicjusz się zasugeruje takimi wziętymi z dupy opowieściami i srogo przesadzi.
Scone pisze:A ja się założę, że to kolejny mitoman. Nie sądzę, żeby po 30 mg 2c-p chciał cokolwiek dorzucać.AEVIN pisze:30mg 2c-p + 20mg 2c-b
Rzucam Ci wyzwanie Aevin - jeżeli przyjedziesz do Wrocławia i wrzucisz przy mnie 30 mg 2c-p, oddam Ci za nie kasę i dorzucę kolejne 70 mg.
A jak się boisz, to nie szpanuj jak gówniarz, chwalący się ile to on może wypić :wall: .
Kiedyś jakiś nowicjusz się zasugeruje takimi wziętymi z dupy opowieściami i srogo przesadzi.
Ps. Jadłem 40mg 2c-p i nawet wtedy mogłem coś dorzucić, ale bałem się o serce bo nie miałem żadnego zabezpieczenia, ale Ty pewnie stwierdzisz, że jestem mitomanem noo bo przecież znasz mnie lepiej...
Możliwe, że tyle zjadłeś. Chociaż uważam, że takie poziomy srogiego pojebania mogą wytrzymać tylko doświadczone osoby. Może i taką jesteś, ale ciężko mi w to uwierzyć - oceniając choćby sam pomysł dorzucenia drugiej fenetylaminy do bardzo dużej dawki cepa, który już solo konkretnie rozpędza serce. Szczególnie bez leków.
A oberwało Ci się za inne osoby, które snują opowiastki o kosmicznych dawkach, żeby zrobić wrażenie odważnych.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.