Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Nieskończoność w szklance mieść.
Po tryptaminach, zwłaszcza na początku mojej przygody z nimi muzyka często brzmiała "płasko", i wręcz ohydnie. Później się to zmieniło, ale dwóm wyżej wymienionym grupom psycho nie dorównują jak na razie w kwestii odbioru muzyki.
Po stymulantach odbieram muzykę tak samo jak na trzeźwo,
Po opiatach jest przyjemnie, ale muzyka traci swoją "ostrość".
Benzo jak wyżej.
Gbl/alkohol - gorzej, każdy utwór brzmi tak samo, staje się byle jaki, i wytarty jak stary, wyblakły z kolorów materiał.
o, i jeszcze gałka muszkatołowa. Po niej słysząc trzask rozbijanych płytek wrzucanych przez robotników do kosza, i zawodzenie starej kobiety na przystanku stwierdziłam że nigdy nie słyszałam niczego piękniejszego.
Pytam, bo planuję może tripa i nie wiem czy sciągać ce (muzyka lux tak jak powinno być), a już cep taki słaby. az wierzyć się nie chce.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.