Gdzieś czytałem, zdaje się na jakimś anglojęzycznym forum, że 5-APB występuje w 2 rodzajach soli i jedna z nich jest słabsza w działaniu od drugiej. A może po prostu sort dobry, ale trochę rozcieńczony i trzeba odpowiednio dostosować dawkowanie.
Ja miałem raczej tańszy sort to lipa była, ale wrzucałem podczas 12-nastej godziny fazy pente + mmc (i to sporą dawkę z pente podane SC) i nie byłem zadowolony, tylko bodyload odczułem + wyostrzone kolory no ale nie ma co się dziwić, ketony wyssały neuroprzekaźniki.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.