Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
czesc, napiszcie prosze ile 35 mg MXE przyjetej dozylnie odpowiada dawce oralej. Chcialabym z chlopakiem przezyc pdoobnego tripa, a on wlasnie przyjacl 45 mg dożylnie :)
Uwaga! Użytkownik punkowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 6 / 0
nie opłaca się dawać i.v MXE , wydajność tej ilości będzie niemal identyczna przy i.m , szkoda kuć instalacje dla takich dawek , a mięsień to mięsień i wiadomo :)
  • 3898 / 239 / 13
Z punktu widzenia ewentualnych zanieczyszczeń bezpiecznej podać w kabel. Gorzej jeśli chodzi o wahania ciśnienia i tego typu sprawy, wiadomo - wchodzi dużo szybciej
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 136 / 4 / 0
ja często namaczając koniuszek palca wskazującego i umaczajac go. Na oko jakieś 10-15mg substancji. Czuję się jak po 3 piwkach :) tylko tak bardziej chemicznie , czytaj "mydlanie"
  • 4807 / 267 / 0
A mi takie dawki 10-15-20 mg na oko pozwalają np. zakończyć chęć brania ketonów gdy jestem w ciągu, a w zasadzie byłem bo jakoś się dobrze ostatnio trzymam i przyznam że MXE bardzo mi pomogła.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 100 / 17 / 0
Do tej pory zawsze przy MXE posiłkowałem się nosem :-) 130mg to max ile przyjąłem - bez tolerki było naprawdę solidnie :-D
Niedługo zamierzam zapoznać się z metodą per rectum i w związku z tym mam pytanie: Jaka dawka PR odpowiada 100mg przyjętej noskiem?
Pozdrawiam kolegów psychonautów!
  • 3955 / 147 / 0
wage mam chujowa a z roztworami mi sie nie chce bawic. szukam tej minimalnej dawki na oko. ktos moze orientuje sie ile mg bedzie w brylce proszku wielkosci lepka zapalki?
  • 10 / / 0
@up
30-40mg.
  • 488 / 13 / 2
Czyli jeśli dobrze zrozumiałem to ważąc 70 kg, jak wrzucę pod jęzor 100 mg MXE a potem jeszcze to co zostało to zjem to będę wystrzelony z butów na min. 3-4 plateau?
  • 3206 / 176 / 0
Myślę, że waga ma małe znaczenie w przypadku metoksetaminy. Zauważam zasadę, że im więcej wynosi dawka aktywna, tym mniejsze ma znaczenie przełożenie dawki na kg masy ciała.

Co do pytania, to tak. Ostrożnie z takimi dawkami. Ja wrzucam np. 80mg podjęzykowo, i po 20 minutach jak przepiję to mam zawsze minimum coś pomiędzy trzecim a czwartym plateau.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.