Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
A skąd wiesz że cie zagonili?

Jak nie mają dowodów a czujesz się na siłach to wypieraj się wszystkiego, powiedz że chcą cie wrobić bo masz z nimi na pieńku. Jak się juz zdecydujesz to trzymaj sie jednej wersji i nie przekombinuj.
Lipa troche że masz 15lat.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 9 / / 0
I wlasnie wiek przeszkadza mi w moich zeznaniach od poczatku mialem ustalona jedna wersje...nic nie mowi niech sie ciagna kryminalne psy...ale potem nabralem watpliwosci ale skoro na podstawie zeznan nic nie moga mi zrobic to postaram sie z tego wybronic
nie wiem wogole czy moja starsza cos wie na temat wezwania starszy dostal ddo roboty i dal mi az sie zdziwilem ze taki spokojny...ale ciul najwyzej za lewe zeznanie dostane grzywne...a skad wiem ze sypnaeli?? sami powiedzilei a pozatym przytaczali mi zeznania innych wiec wiem ze jestem na liscie wylapywaczy palaczy...

ej z tymi zeznaniami to prawda?? czy one maja dtyczyc konkretnej okazji czy poprostu tego ze pale ogolem?? bo wydaje mi sie ze te osoby zeznaly troche inaczej i podaly inne przypadaki jedna powiedziala ze palilem tu druga ze tu a trzecia ze jeszcze gdzie indziej...czy na podstawie takich zeznan moga tego uzyc jako dowod??
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
"Tak wyglada to przesluchanie, oni maja swiadomosc ze klamie, cokolwiek sie stanie moje zdanie nie zmienne pozostanie..."-exp.psycho RAH
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Jaka lipa jaka lipa? Stary jak masz 15 lat to tylko łądnie sie popłaszcz przed starymi co by zli nie byli. Dojebia ci kuratora dla nieletnich i tyle! Zadna odsiadka czy zawiaski, nawet robót na odpierdol nie dostaniesz. Sąd dla nieletnich to bajka. Współczuje za to co bedzie w chacie, bo zapewne rodzice nie będą zadowoleni. PRzejmuj sie bardziej jak w chacie sytuacje uspokoic. Na przesłuchanie wez starszego albo starszą, zaden pies ci wtedy nie przykurwi, ba! nawet cie nie postraszy nie bedzie naciskał. Prawo w tym przypadku cie chroni i sraj na komende.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Projektor »
Ja sie boje tego co bedzie w domu...ale nie wiem wkoncu czy mam cos zeznac czy wyprzec sie i nikogo nie pograzyc
bo troche obciach jebac kumpli na psach(czego nie mam w zamiarach)ale chce z tego wyjsc bez zadnych szkod zeby wyszlo ze jednak nie pale...
"Tak wyglada to przesluchanie, oni maja swiadomosc ze klamie, cokolwiek sie stanie moje zdanie nie zmienne pozostanie..."-exp.psycho RAH
  • 9 / / 0
a co sie stanie jezeli nie przyznam sie do winy a oni mi to udowodnia?? ujebia mnie w jakis sposob??
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
A czy jezeli złodziej sie nie przyzna a mu to udowodnią to go puszczają? W słowie udowodnia masz wyraz dowód, a dowód to dowód, a to własnie cie ujebiują. Tzn innych, bo jezeli ty masz 15 lat i nie byles nigdy karany to conajwyzej bedziesz do ośrodka kuratorskiego popierdalał. Chyba ze ci dilerke przypucują to wtedy bedziesz sadzony jak dorosły. Jezeli nie dilowałeś to usiądz wygodnie i zastanów sie jak to powiedziec rodzicom i zeby to spokojnie zniesli. Wziąc jednego za szmaty zaprowadzic na komende. Tam sie wszystkiego wyprzyj, policjant zapyta sie czy jestes pewny swoich zeznan i podpiszesz i nara. Wez w ogole sie nie schizuj, sprawa nie jest ani wysokiej rangi, a twój wiek sprawia ze jest wręcz mikro.

I zmien avatara. Jest strasznie nieadekwatny. Nie wiem czy was też, ale mnie smiesza i rażą gangsta 15latki z chwdp na koszulce, plecaku itp itd.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 9 / / 0
ja nie jestem z takich co robia rozruby i lubia sie prac ja lubie sluchac Hip Hopu w dobrym towarzystwie ciche imprezy z dobra obsada a chwdp dlatego ze wpiepszaja sie tam gdzie nie trzeba ale nie faworyzuje tego to jest poprostu stosowne do sytucji
pozdro i dzieki napewno spotakmy sie na nie jednym forum
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SlaY3R »
Własnie wszyscy sa Elo elo napisze na scianie CHWDP i jest wielki a jak ma przypał z psami to sra a taki odważny przeciesz byłes i glosisz jak to nienawidzisz policji a podejdzie jakis pies do ciebie i juz masz cieplo strach to nie ja i placz :( to on ... to on ! ( nie mowie tu o tobie, ale ciebie tez sie tyczy ) PZDR i powiedz jak tam po odwiedzinach .ALoha
Uwaga! Użytkownik SlaY3R nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Kurwa pierwszy raz w zyciu zapropagowalem ten emblemat i to wlasnie na tym forum wiec nie pierdolcie o mnie farmzonow ze jestem huliganem uznalem ze to jest stosowne do tej okazji...
Nie wiem o co wam biega zreszta nie znacie mnie wiec nie mozecie powiedziec kim jestem ale powiem wam jedno to moj pierwszy zatarg z prawem (ktory i tak jest dla mnie dziwny bo propaguje rastafara) lubie posluchac dobrego HH i to tyle nie swiruje i nie robie nie wiadomo czego...jestem normalnym spokojnym czlowiekim tylko od czasu do czasu sobie zakurze, WIEC SORY JEZELI KOGOS TU OBRAZILEM ALE NIE NIE JESTEM HULIGANEM A AWATARA ZMIENIE PO PRZESLUCHANIU a tak pozatym to respekt dla ludzi ceniacych sobie dobra muze do jutra i WIELKIE DZIEX oczywiscie zdam relacje ;-)
  • 31 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mirrors »
czyli twoi kumple powiedzieli ze po prostu jarasz i tyle? i o to ta heca?! bez kitu lepiej zajmij sie rodzicami, chociaz ja uwazam ze im wczesniej sie dowiaduja ze ich dziecko cpa, tym lepiej. jeden stres mniej dla dzieciaka i mniej krecenia histori o tym dlaczego dzis tak dziwnie wyglada
Uwaga! Użytkownik mirrors nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.