Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
25B całkowicie przyćmi działanie AL-LAD'a, więc taki miks raczej nie ma sensu.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 302 / 0
W ostatni piątek miks: większa szczypta MXE dojapnie + 30min + do nosa szczypta MXE i szczypta (oczywko odpowiednio mniejsza) 25C.....rozjebało :D przez pierwsze 2 godziny tak poryta bajka, nigdy nie byłem tak daleko rzeczywistości.
MXE w miarę szybko odpuściło, a 25C kolorowo stymulująco trzymało tak do 5 godzin od przyjęcia w nos
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 371 / 9 / 0
Predose pisze:
Jak się zapatrujecie na połączenie Al-LAD'a z 25B ? Zamierzam przetestować w któryś z wolnych weekendów. ;-)
polecam zjeść AL-LADA w większej dawce zamiast go z czymś mixować ;-)
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 39 / 1 / 0
@kfs miałem na myśli miks który do LADa dodałby trochę energii 25B, jeśli chodzi o siłe LADa dajmy na to przy 300ug to w mojej opinni odpowiednia dawka 25B nie może go przyćmić gdyż przynajmniej na mnie ta dawka działa dosyć mocno :-)
@koniczek Masz może jakieś doświadczenie przy 450ug ? Potrzebny już opiekun ? Bo nie ukrywam dalekie tripy wole przeżywać w samotności. Dawka 300 jeśli chodzi o stronę wizualną to niszczy system więc jestem ciekaw jak przy 450 będzie ;-)
  • 371 / 9 / 0
max brałem 300ug ale chętnie bym sięgnął po 450ug :)... na 300ug miałem ogar w pełni przy mocnej psychodeli i wizualach. Ciężko przewidzieć co się stanie na 450ug myślę że ogar dalej będzie ale wizuale mogą ci przysłonic ekran :D - i na wszelki wypadek zawsze warto mieć opiekuna jeżeli sięgasz po większe dawki
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 327 / 4 / 0
Ktos miksowal 25b + 3-MeO-PCP, jest sens takiego czegos ?
  • 142 / 1 / 0
Miks (25B Nbome + maczanka na 5F-AKB48). 1mg karton na dziąsło o godz.22:00. O 23:00 seans filmów grozy 4 filmy do 6:30 rano-jazda. W przerwach między filmami dopalane mieszanką ziołową. Przy 2mg pogniotłoby za mocno twierdzę na taki wypad %-D .
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 147 / 1 / 0
Mając B, C,D,&I Nbome i chcąc je troszkę pomixowac ze sobą to które będą ze sobą najlepiej współpracować :)?? Z góry dzięki
  • 720 / 12 / 0
Mixowalem 25i+25C oraz 25B+25I. Nie wiem jak mam okreslic - po kazdym bylo zajebiscie. Cięzko pomóc w tej sprawie. A moze daj wszystkiego po 0.5 mg ? No kurcze nie wiem.
  • 720 / 12 / 0
Dubeltówa, prosze o kasacje.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2014 przez PuTTy, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.