Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
hej, no dużo czasu nie zostało ale może ktoś będzie wiedział, o 4 wstaję do pracy ale jestem po dobrym ethcacie, sporo to przerobiłam, tylko zastrzyki, działają na mnie najlepiej, ;-) w sumie to ostatni raz brałam to poltora roku temu z moim byłym, teraz wziełąm znowu i calkiem zapomniałam że po tym spac nie można, i oto moje pytanie, mam w pracy tramal i klono, czy moge to łyknąć jakbym potrzebowała się lepiej poczuć po tym etcacie? pamietam, że ja to musiałam sie wyspać pożądnie a moj facet pił dużo piwa żeby się uspokoić po tym, bo zjazd był trudny ale jakoś to ogarniałam bo byłam z nim, mówię szłam z hotelu do domu koło 11 i szłam spać a potem było ok, tylko teraz ide do pracy no i musze isc, a jestem totalnie zrobiona, nie wiem czy to dalej brac w tej robocie czzy te clony walnąć albo tramal dwusetke ten mocny mam, moze ktoś zdąży odpisać :) :-O
  • 488 / 60 / 0
ja ostatnio mialem ethcata i w sumie poszło z 0,5g w 4h i praktycznie ledwo wyczuwalne dzialanie, zjazdu nie odczułem i zasnałem normalnie. byl to gratis u jednego z vendorow. W odpowiednim dziale pisalem u kogo dostalem ten gratis oraz penta, który okazał się tez lichy :/
  • 14 / / 0
[cut]
Jak ostatnio wziąłem 450 mg, pierwszą dawkę ok. godz. 14, ostatnią (50mg) o 22:30 i nie spałem przez całą noc (popijałem też później kawą, więc mogło to wpłynąć, chociaż normalnie zasypiam nawet po dość mocnej).
Towar był pod postacią kryształków (mikroigiełek), ale nie zauważyłem, żeby jakoś specjalnie euforyzował, speed też niezbyt mocny.

- Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Tobą . / -Kolja.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2014 przez koljaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wycięto cytat z posta znajdującego się bezpośrednio nad postem użytkownika.
  • 197 / 2 / 0
Po eth-cat mam tak, że fajnie jest przez chwilę od snifa a później chwilę stymulacja i następnie przymulenie,
co powoduje, że z nadzieją, że będzie lepiej wciągasz kolejną kreskę i można tak cały dzień.

Po dniówce z eth-cat człowiek jest przepocony i ma ręce i włosy tłuste, że wstyd wyjść między ludzi.
Umycie twarzy i rąk pomaga na 5 minut po czym znów są tłuste.

Wieczorem czuję się wyczerpany i chce mi się spać ale zasnąć nie można nawet i przez całą noc,
czuć, że serce bije szybciej i mocniej niż normalnie oraz oddech jest przyśpieszony no i pot x 5.

Niemniej zdarzyło mi się chyba ze dwie nocki na eth-cat przesiedzieć na kompie z tym, że nie tak jak po fecie
gdzie czego się nie czepisz to ciekawe ale raczej trzeba znaleźć naprawdę ciekawą rzecz, żeby nad nią siedzieć.

Libido substancja podnosi i seks jest po tym ciekawszy to fakt.

Ostatnio testowałem w sylwestra i jakoś specjalnie nie do tego nie ciągnie, choć mam czasem ochotę zamówić
to kiedy przypomnę sobie ten pot i przymulenie to mi się odechciewa.
  • 115 / 1 / 0
Mnie ta substancja zamykała w sobie. Stałem obok kogoś z kim mam dobry kontakt, chciałem coś powiedzieć ale nie potrafiłem. Jak już coś powiedziałem to klękajcie narody. Czuć te spięcie, nie mógłbym jakoś tego na bajerkę wziąć. Już nie mówię o spoconej twarzy, gdyż to kompletny falstart %-D
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 99 / 7 / 0
Dawy walicie tego konkret :cheesy:
Jeśli chodzi o igiełki to zrozumiałe ale ten sypki speedowy czyli śniegowy (po nabraniu wilgoci) działa już (przynajmniej na mnie i paru znajomych) całkiem przyzwoicie od 20mg :-p . A powyżej 50mg ja nie czuję już dużej różnicy oprócz nasilenia s. ubocznych. No i potem zwała nieziemska :-/
W kilku niskich dawach mniej wiecej w godzinnych odstępach cały czas motywacja i clear-head.
Na mini zejście po tym (bo jednak sie pojawia po kilku takich godzinkach) dobrze wchodzi G ;-)
  • 115 / 1 / 0
Mnie to zawsze zastanawiało jak wy te pojebane dawki aka 20 - 50 mg odmierzacie? Na balety z wagą biegacie czy jak, wiadomo ręką się tego nie zrobi. Minimalnie nie tak łapa pójdzie i z 50 stówka się zrobi a okiem i tak dokładnie nie zmierzysz. Stówkę od dwóch to odróżnię ale tej waszej mikroskopii to nie łapię.
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 766 / 133 / 6
Ja posiadam wagę nawet w klubie czy domówce, schowanie jej nie jest problematyczne. Niemniej uwierz, że da się takie ilości określić "na oko" - metoda nieodpowiedzialna, ale w przypadku etkatynonu margines błędu jest szeroki, machniesz się o 5-10mg i raczej nic się nie stanie. Po 3 latach oglądania proszków nabiera się wprawy ;) Wszyscy moi znajomi robią kreski jak się posypie i jeszcze nie widziałem, żeby ktoś narzekał. Zachęcam do bycia RDU i używania wagi albo następującego patentu - odmierzacie w domu w dokładny sposób (waga, roztwór, ewentualnie kratki) swoje dawki, wsypujecie w kapsułki i idziecie na imprezę. Tam opróżniacie zawartość i cieszycie się efektem, nie myśląc, że posypaliście za dużo/za mało :)
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 91 / 4 / 0
Witam. Czy po przerobionym 1g etkata mogę sobie zapodać benzo dla zniwelowania zwały ? Jeśli tak to w jakich dawkach ? Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź bo zaczynam już mieć ryj demona.
"Bakin' soda, I got bakin' soda"
  • 115 / 1 / 0
Benzo od tego jest. Ja z zasady używam etizolamu, najczęściej mam do niego dostęp. 2 mg powinno zaradzić, zastopować ataki paniki.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.