Wniosek taki, że jak masz gdzieś że jest to nie przebadane, a potrzebuje efektu od zaraz to suni jak znalazł. Jak martwi Cię czy aby mózg nie wypłynie Ci z uszu za 10-30 lat to radzę się wstrzymać. Ja należę to tych pierwszych i nieostrożnych i pewnie kiedyś tego pożałuje ale narazie jest dobrze nie trza psuć.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Ostatnio zacząłem wrzucać mniejsze dawki bo przesadzałem (25mg dziennie) i mega zestresowany chodziłem co się odbijało gniewnym zachowaniem na ludzi, do tego to uczucie niepewności brrr...
8-15mg dziennie i jest wporządku wszystko, ale robie 2 dniowe przerwy w tygodniu, bo inaczej przestaje działać poprawnie.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.