Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
I tydzień temu miałem wątpliwą przyjemność wypić po miesięcznej przerwie kilka ml i na prawdę lipa jak nie wiem (domyślam się, że sort hujowaty trochę, bo nie było tej czystości działania tylko skołowanie takie, trochę senności i zajmowałem się głupotami zamiast działać, a nie porządane są takie zjawiska;p)
kec11111 pisze:Ciekawe zjawisko: na zejsciu ze stymulanta i dawce nasennej można przez chwilę usłyszeć własne chrapanie :diabolic:
Zaczęło być to dla mnie uciążliwe.
Większy problem jest jednak w tym, ze ostatnio nieczęsto się widujemy...
Masturbacja 3x dziennie, jakoś tam pomaga rozładować napięcie, ale najczęściej to tylko rozbudza jeszcze bardziej moje zmysły. Z racji tego, że na brak zainteresowania płci przeciwnej nie mogę narzekać, na spotkania towarzyskie idę bez GBL, aby się nie zapomnieć i kontrolować. I nad tym ubolewam chyba najbardziej, bo bardzo lubię wykorzystywać G jako środek imprezowy -świetnie się rozmawia, nastrój wyborowy.
Może spróbuję medytacji żeby trochę uspokoić swoje żądze :-p
klejofas pisze:NaGHB, którego produkcja i posiadanie jest nielegalna w naszym kraju.
To wynik nagłego działania nasennego GBL, gdzie nasz mózg nie dosć że nie jest nastawiony na to że oto właśnie nadchodzi sen to dodatkowo pobudzony i kiedy GBL nagle odcina nas, udaje się nam jeszcze usłyszeć chrapanie będące wynikiem przestawienia się już ciała na tryb snu i związanego z tym zwężenia dróg oddechowych i zwiotczenia mięśni w tym mięśni gardła.kec11111 pisze:Ciekawe zjawisko: na zejsciu ze stymulanta i dawce nasennej można przez chwilę usłyszeć własne chrapanie :diabolic:
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.