Lece na reality show to takie cooollll :D:D:D
J-23 pisze:Brak snów oznacza, że noopept przestał działać. Jedzenie l-tryptofanu powoduje wzrost ilości tryptaminy, a następnie m.in serotoniny i melatoniny. Nie widzę korelacji między tymi hormonami a działaniem nootropowym, a tym bardziej dlaczego blokują działanie noopeptu.
czeczenia89,
jesteś żałosny. Może jeszcze empatię miałeś...
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
A empatyczny jestem z natury
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Co do samego noopeptu, to nie czuję już jego działania, chyba po prostu przyzwyczaiłem się do stanu nieco poprawionych funkcji kognitywnych.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
J-23 pisze:Brak snów oznacza, że noopept przestał działać. Jedzenie l-tryptofanu powoduje wzrost ilości tryptaminy, a następnie m.in serotoniny i melatoniny. Nie widzę korelacji między tymi hormonami a działaniem nootropowym, a tym bardziej dlaczego blokują działanie noopeptu.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.