Dziwi mnie to, że skoro przesyłka idzie zza granicy to wydawało mi się, że tą sprawą powinnien zająć się UC.
Napisałem wyjaśnienia na piśmie ofc nic nie wiem nie mam pojęcia oco chodzi. Babka powiedziała, że paczkę przejął UC, ale sprawę przekierowali na nich. Jakby to kogoś interesowało to w paczce było 5-APDB. Zostałem poinformowany, że 5-APDB spełnia znamiona środka opisywanego w ustawie o środkach zastępczych.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
7 lutego idę na składanie wyjaśnień. Nawet nie wiem co było w samplu, bo nie zamawiałem tego dla siebie.
Bomboa pisz jak coś więcej będziesz wiedział :D
The body or a conscious mind'
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.