Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 5 / 0
Niektórzy też piszą, że rzygają po alfie. A ja jak sobie przypominam nigdy na alfie nie haftowałem.

Po srogich pojechaniach z pentedronem rzygi to standard na drugi dzień, po speedzie też się zdarzało, nawet coś w rodzaju zatrucia (raz miałem potężny ból brzucha przez blisko 24h, ból niwelowało wzięcie węgli na pusty żołądek wiele razy w ciągu tej feralnej doby) po 3-MMC nie pamiętam, ale alfa zawsze bezwymiotnie.
  • 182 / 4 / 0
Jakbym słyszał kumpla :D
Ja nie rzygałem ani na DXM, ani 3mmc, ani pente... Nie lubię rzygać.

Chociaż już miałem to dziwne uczucie jak smarkałem po przerobieniu półtora grama, wtedy to smarkasz chuj wie czym i ci się zbiera xd
  • 211 / 1 / 0
Rzygać po alfie nie zdarzyło mi się ale byłem blisko. Nudności i kilkunastominutowy pobyt w kiblu. Właśnie sort w prochu pierwsze podejście 30 mg.
Po pentedronie nigdy nie miałem żadnych sensacji żołądkowych.
  • 1628 / 196 / 0
A spróbuje ktoś jeść tą alfę zamiast sniffować. Zaczynając od 10mg. Podobno bardzo fajnie działa tą drogą i całkowicie bez schiz. :-)

Byłbym wdzięczny za jakiś opis. :-)
  • 262 / 1 / 0
Ja jem zawsze,najlepiej ta droga stuka i najdłuzej działa
Gdzie jest dostepny biały nie ryjacy sort alfy ktos wie?
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
Zadam Ci pytanie czy próbowałeś z jakiegokolwiek obecnie źródła zamówić alfe, wg mnie wszędzie gdzie nie brałem była ta sama ostatnio, w sklepie z którego korzystasz/łeś również. Identyczny biały proch, parametr nie rycia to wg subiektywne odczucie,
  • 195 / 2 / 0
Ja wrzucałem ostatnio po 10-20mg alfy do 50ml wody. Rozpuszcza się błyskawicznie, smaku nie czuć. Działa na pewno mniej schizogennie, a działanie ,,euforyczne" zanika prawie całkowicie. Ogółem stymulacja jest bardziej w tle, taka nienachalna i bardzo ogarnięta. Pierwszy raz zdarzyło mi się zjeść ze smakiem obiad 5 minut po przyjęciu alfy :D. Czas po jakim dorzucam to ok 60-80 minut. Zjazd praktycznie bez różnicy.
  • 610 / 133 / 0
slepy pisze:
Ja wrzucałem ostatnio po 10-20mg alfy do 50ml wody.
U mnie zawsze szło sniffem, ale z tego co opowiadasz to chyba wypróbuję Twój sposób :)
  • 195 / 2 / 0
Przerzuciłem się na ta metodę ze względu na straszny ból zatok po snifie. Przerwa od wciągania dobrze mi zrobi. A do nauki ten sposób jest o wiele lepszy.
  • 934 / 12 / 0
Dla mnie jednak jedzenie nie podchodzi, bo po pierwsze dawka taka moja standardowa czyli 50-60mg wciagnięta i palona robi jak należy, zjedzona działania jest tak o połowę słabsze, większych dawek nie ma sensu wrzucać bo to się nie kalkuluje i żebym miał po 140mg na raz jeść to dziennie 2g mi by mi szło lekka ręka, tak średnio w 1g sie zamykam Dłuzszych ciagów nie robięobecnie i generalnie staram się na sele + PEA jechać na ile to możliwe. Z uwagi że bk przestały działać całkowicie nie mam za duzo opcji i teraz zastanawiam się czy aby nie kupić pasty amf takiej o relanej czystości w granicach 70%. Tak czysta amf powinna już w dość niewielkich ilościach dobrze sie sprawowac a cena przy konkretniejszym zakupie 20-25zł/g. . więc jak alfa wychodzi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.