Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
posilania się kannabinoidami i generalnie rozpocząć
kulinarny zbiór przepisów / pomysłów na szamę z kanna
Myślę że takie jedzonko to świetny pomysł na imprezy to świetny pomysł.
Jeśli ktoś coś wie, upiekł coś ciekawego niech podzieli się sugestiami.
Jeśli chodzi o dawkowanie na forum znalazłem tylko informacje że
to bywa często z blantem AM2201) trzeba by wybrać lżejszy kannabinoid (może akb? 8mg na "dawkę/ciastko"?) rozpuścić
go np w maśle i rozprowadzić równomiernie po czymś co będziemy jedli. Widzę że popularne
są ciasteczka w sumie łatwa opcja upiec ciasteczka i tylko polać każde równo odmierzoną ilością
roztworu z kanna. Nie wiem czy pieczenie czegokolwiek co ma w sobie kanna nie spowoduje że
kanna wyparuje?
Druga sprawa - Jak się ma dekarboksylacja ATHC do syntetycznych kanna, czy jest konieczna i w ogóle dotyczy syntetycznych kannabinoidów czy dotyczy tylko ATHC które trzeba zamienić na THC?
Zrobić ciasto na czyms takim i poczęstować rodzine eheheheh (u mnie to zatwardziali przeciwnicy używek, ale by byłoby)
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
I można takie prezenty robić bez problemu bo urek nie ma smaku eheheh
No to wiecie jakie prezenty robić dla tych , których nie lubicie .. :cheesy: ;-)
a kanna w proszku mozna wrzucic przeciez do kazdego jedzenia gotowego z tluszczem i na cieplo najlepiej.
Działanie stabilnie długie, jak się zaczęło to przez dobrą godzinę nie było ani troszkę spadku mocy, nic , później stopniowo odbijało, opadło po 2 h, później h lajtowego i zasnąłem.
Elegancka sprawa ur jedzony. Mysli wszechstronne, introspekcyjne, zachwycałem się róznorodnością tematów jakie istnieją do poruszenia. Polecam.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.