Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy GBL pomoże mi w zagadywaniu ładnych dziewczyn na ulicy?
Robie różne misje socjalne na mieście, typu pytanie o godzinę, napewno ktoś słyszał o tym, o drogę kilkadziesiąt razy itp., ale z zagadywaniem bezpośrednio mam nadal kłopoty, za duży lęk, niezdecydowanie/ brak odwagi ;/ tak samo z tymi prostymi pytaniami, pare razy dam rade zadac pytanie, wychodzi fajnie, a potem blokada i hvj ide do domu xd a miałem zrobić 30 podejść w ćwiczeniu, lecz robie tylko 4-5.
Z moich obserwacji wynika, ze na taka bariere najlepsze będzie amfa/GBL, z tego co wyczytalem na hyperrealu. A w dodatku po GBL niby jest zwiększone libido, to od razu motywacja na + by była
Jak już to będę umiał robić to odpuszczam sobie narkotyki. Jak nie będzie działało to tak samo.
A wy co o tym myślicie e-koledzy?
Jak trafiłeś na to forum? :D
Nigdy fety nie waliłem, ale coś mi mówi, że to kiepski pomysł, bo chyba "troszkę" bardziej widać ;-)
Odpowiedź na pytanie jest oczywista, nie wiem po co ten temat
edit: a tak w ogóle to pewnie będzie tak, że kupisz G (o ile Ci się uda), wyrwiesz na jednym spacerze 6 lasek, jedną nawet dwa razy, tak się podjarasz, że nie odpuścisz i powitamy w klubie :rolleyes:
stulejarz pisze:Z góry mówie - nie jestem ćpunem
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Narkotyki na pewność siebie są na krótką metę. Skończą się prochy, zacznie się znowu życie i niesmak, że jest gorzej, a przynajmniej nie lepiej - a takie miało być założenie. Mówię Ci piszę, na kurwidołek idź :cheesy:
Kolega jest nowy, nie trza go po jednym poście wyzywać ;]
Dziwnie tak czytać jak ktoś zaczyna o Tobie rozmawiać a nie odpowiada na post co kolego? :-)
Autorze, wybieraj: sex, drugs & whatever czy tylko whatever
autoerze wypierdalaj czytac posty, bo widac ze gowno czytales, jak bys czytal to bys wiedzial co jest 5 i nawet nie mial bys watpliwosci co wybrac, feta - GBL, a zeby bawic sie w GBL trzeba go porzadnie poznac, a ty jak widac gowno o nim wiesz tyle tylko ze jest fajny i jest cool...
zeby nie bylo ze nie na temat , ale jezeli bawisz sie w PU w co widze to polaczenie tej wiedzy z GBL da wyjebane rezultaty , ale jezeli wezmiesz sie za GBL bez niezbednej wiedzy to ty zostaniesz WYJEBANY i szybko trafisz do watku - uzaleznienie/odstawianie....
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.