Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
Mass- dokładnie, mam wrażenie, że ten stan równowagi psychicznej sprzed paru lat już nigdy nie powróci, bo po odstawieniu nic się nie zmienia, tylko jest coraz gorzej. U mnie odstawienie na pare miesięcy spowodowało nawrót ciężkiej depresji, drugie to samo, no i tak trwa błędne koło dalej.
  • 100 / / 0
eliot pisze:
smieszny jestes,osiem dni ciagu i sobie mowi "mam nad tym kontrole",chyba speed ma kontrole nad toba.
Okaże się po 4 stycznia, po tej dacie odkładam speeda i wszystko inne na tak długo jak tylko dam rade, więc wtedy się okaże czy to ja mam kontrole czy speed. Napisałem tak ponieważ uczucie, które mnie przeszyło na pewno nie było wywołane przez speeda tylko przez moją własną świadomość.
Dlatego tak pewnie się poczułem ;-)
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
Jesteś pogrążony człowieku, kto leci 8 dni non stop by robic dwa dni przerwy, znowu zajebać i przed polnocą pewnie znowu jebniesz. A Ty mówisz, że nie ma problemu jak Ci farba już z nosa leci. Co Ty chlopie, czekasz na paranoje i psychozy ? odstaw to gówno póki jeszcze możesz...
A skale uzaleznienia nie poznajesz po tym, ze wytrzymasz na spiętej dupie tydzień, nie tykaj pół roku to będziesz kozakiem
  • 12 / / 0
Z autopsji :)
Właśnie przechodzę taką deprechę psychotyczną, na początku nie wiedziałem co mi jest i się strasznie ryłem, wkręcałem sobie wszystkie choroby itd. i do tego fu... j zrobiło swoje, tak sobie poryłem beret, że straciłem pamięć krótkotrwałą przez co chwilami nie wiedziałem gdzie jestem i jak się nazywam ... ale jest coraz lepiej, powraca logiczne myślenie i powoli WYCHODZI SŁOŃCE TAM, TAM W ŚRODKU :)
Z mojej strony tak na nowy rok:
Więcej wiary
Asertywności, pewności siebie, nadziei

Mówić sobie codziennie rano: gdybym się urodził jeszcze raz, zrobiłbym to samo
Wszystko na spokojnie, nie powrócicie do normalnego stanu za pstryknięciem palca, a jeżeli tak będziecie myśleć to koło się zamknie bo wróci złość na samego siebie i świat.

NO I PRZEDE WSZYSTKIM NIE RYJCIE SIĘ :finger: :)) No chyba, że chcecie skończyć jak scooter : http://youtu.be/VcxJZrSn7F0 hehe %-D

Pozdrawiam Lucken
  • 78 / / 0
Darlene pisze:
Mass- dokładnie, mam wrażenie, że ten stan równowagi psychicznej sprzed paru lat już nigdy nie powróci, bo po odstawieniu nic się nie zmienia, tylko jest coraz gorzej. U mnie odstawienie na pare miesięcy spowodowało nawrót ciężkiej depresji, drugie to samo, no i tak trwa błędne koło dalej.
Pożyjemy zobaczymy :) po 8 szalonych miesiącach frytania ale nie samego w tym czasie ogarniałem robotę dosyć poważną, decydujący był ostatni miesiąc kiedy poleciałem po bandzie i jednego dnia doszło do pewnego wypadku ale nie będę pisał o szczegółach. Mimo problemów jakich sobie narobiłem potrafiłem powiedzieć stop i przestałem walić fete na 4 miesiące. Trudno pękła 1 sztuka. Cele i priorytety mam już określone na kolejny rok i teraz zależy tylko odemnie gdzie znajdę sie za rok i chętnie o tym napiszę na HR. Generalnie chodzi o to aby zmienić swoje życie na lepsze. Każdy człowiek sam obiera własną drogę do swojego szczęścia.

@LoveWhite: trzymam za Ciebie kciuki za wszystko czego chcesz dokonać !

scalono - 02

ta kurwa znowu mnie omamiła, przegrałem . 3 noce w piździec. to jest straszne.
  • 21 / 2 / 0
No to mass jesteśmy w tej samej sytuacji widzę ;/
  • 197 / 2 / 0
Ja już 7 lat nie wciągałem prawdziwej fety a ciągle mam ochotę,
gdybym mógł kupić to nawet bym się nie zastanawiał...
  • 11 / / 0
Mi też kolejny raz się nie udało, po miesiącu przerwy cały weekend brania :wall: ale co, podnosimy się z kolan i kolejną próbę czas zacząć właśnie od dziś. Oby kurwa w końcu to była ta ostatnia!
"Możesz być dziś nikim dla całego świata
Pamiętaj, dla niewielu jesteś całym światem
Usta ludzi układają się w krzywiznę kłamstwa
To prawda, lecz nigdy nie mów - życie chuja warte..."
  • 137 / 5 / 0
Heh, też miałem miesiąc przerwy i poległem. Najgorsze jest to że wziąłem żeby w pracy być "bardziej wydajnym". Inna sprawa, że mój mózg ma już zaprogramowane że do końca tygodnia muszę tak polecieć, bo przecież jak jutro pracować na zwale...
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
No co do wydajności to też tak ostatnio kombinuje bo egzaminy na studiach, odrabianie zajęć, ogólnie zapierdol niezły. Mam nadzieję że mnie nie skusi bo to ma być pierwsza sesja na czysto, tylko własnymi siłami. Jak to wkurwia że człowiek od razu kombinuje jakby sobie ułatwić życie i wszystko ogarnąć, a jak nie trzeba nic robić jest luz i free time to w ten sam sposób kombinuje.. a kończy się zawsze tak samo, pytaniem: ile tym razem zakupić? :cool: no kurwa błędne koło...

ehh na koniec refleksja życie bez tego - dziwka po prostu ale w końcu kiedyś trzeba ogarnąć i wrócić do normalnego stanu.
"Możesz być dziś nikim dla całego świata
Pamiętaj, dla niewielu jesteś całym światem
Usta ludzi układają się w krzywiznę kłamstwa
To prawda, lecz nigdy nie mów - życie chuja warte..."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.