http://pl.wikipedia.org/wiki/3,4-Metyle ... amfetamina
Rozdział o MDMA w Phenetylamines I Have Known and Loved
planuje kupić za 60zł gieta kryształów.Podobno wyglondają jak sól z wieliczki.
Jakie jest dawkowanie dla kogoś kto musi duzo dropsów zjeść? znajomi mówią że po połówce na dwóch jest masakra ;D
Jle MDMA zawiera przeciętny dzisiejszy drops? kiedyś jak zajawiłem sie na te prawdziwe białe wiśnie to wyczytałem że miały 60mg, już po 2miałem faze a te dzisiejsze to totalna lipa musze z 5zjeśc zeby kopneły ;( chociaz wtedy byłem jakiś podatniejszy na ich działanie bo inne też kopały.
Lepiej je zjeść czy wciągnąć? faza identyczna jak po zwykłych dropsach tylko lepsza?
Nie często je spotykam a to podobno zajebisty stafik więc najchętniej bym zrobił grubsze zakupy tylko nie mam za co ;P
Wogule to piszcie wszystko co wiecie i jakie macie doświadczenia...
dodano strukturę - 909
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jakie jest dawkowanie dla kogoś kto musi duzo dropsów zjeść? znajomi mówią że po połówce na dwóch jest masakra ;D
ps. faza dosc dlugo sie utrzymywala, smigneli o 17, a fazy ich trzymaly jeszcze do 24 zanim usneli.
takze polecam gorąco, i sam niebawem sproboje jak dorwę gdzies ten specjał :D:D
Szkoda, bo dużo bym dał za MDMA w kryształkach...
PS nie wierzę w "czyste mdma w proszku z akademika" :D
rozne shizy, halucynacje,
Jedna z dziewczyn (z chłopakiem) przyjechała bez butów i bez bluzki a nawet tego nie zauważyła, na dodatek padał deszcz :nuts: :-)
Myślicie że dałoby rade to rozpuścic w czymś i wysłać do PL bezprzypałowo, bo chyba ketamine można tak?
Jean Cocteau
albo bajki opowiadasz albo oni nie mieli MDMA bo po MDMA nie wystepuja halucynacje ;]
cytaty za wikipedia:
MDMA - 3,4-metylendioksymetamfetamina - jest jednym z najpopularniejszych narkotyków na całym świecie. Rozprowadzany jest w formie pigułek o nazwie Ecstasy. MDMA jest syntetycznym narkotykiem z rodziny fenetylamin, zaliczanym do psychodelików.
Psychodeliki to grupa psychoaktywnych związków chemicznych, charakteryzująca się wywoływaniem halucynacji, zmian percepcji oraz w rzadkich przypadkach zaburzeń psychotycznych.
Miałem dziś okazję zakupić MDMA w kryształkach, ale chłop mi zapodał cenę 160zł za gram. Wał, nieprawdaż?
@newb
na hyperrealu ktos pisal i chyba dawal na to linki ze MDM ma działanie halucynogenne a MDMA nie...
jesli popelnilem blad to sorry ale dosyc wiarygoodnie ktos to pisal...
często przydazaja sie sny na jawie, for example, siedzisz na lozy, rozmawiasz z kumplami, zartujecie, zajebista atmosferka, kazdy sie smieje, rozmowa sie klei i nagle JEB, budzisz sie? i co widzisz? KURWA TO TAK NAPRAWDE NIKOGO NIE MA :|
Pozdrawiam
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.