Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 742 / 12 / 0
nie moge edytować do tego wszystkiego dojebałem jeszcze 2 klony i 150 neba euforia rozkurwiła system
  • 1262 / 17 / 0
tramal + metkat w jednej pompce? Fajne to?
A może tramal zarzucić jak wejdzie sedacja to wtedy kot?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 3 / 0
Nie chciało mi się czytać wątku, ale podzielę się doświadczeniem.

a-pvp + AH-7921 w jednej pompce. Orzesz ty kurwa co to było :eek: O dziwo, wjazd na ciało duużo mniejszy niż przy samej alfie iv, ale nawet nie chcę myśleć jak w dupę dostał organizm. Zbyt bezpiecznie się człowiek czuje po takim miksie, to zdradliwe, zwłaszcza z alfą.
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 21 / 0
@tomek
Ty tego 4,4-dmar walisz iv w takim miksie? Jeżeli tak, to w jakiej ilości?
  • 2334 / 9 / 0
Jakieś dwa miksy, które kiedyś tam zrobiłem.

buprenorfina (3mg) + amfetamina (jakieś 50mg) i.v. w jednej pomce.
Bardzo przyjemne, choć nie powalające połączenie. Nie wiem czy nie mądrzej byłoby puknąć amfetaminę z 10 min po buprze, kiedy już się rozkręci, ale tak też było spoko. Bardzo przyjemnie wszedł opioid dorzucając swoją euforię do tej amfetaminowej. Po jakichś dwóch godzinach, gdy to amfa zaczęła puszczać wjechało dość wyraźnie splątanie myśli i języka, jakieś takie ogłupienie. W ogólnym rozrachunku chyba bardziej mi się podoba taki miks niż miks metkat + bupra, mimo że jest mniej euforyczny.

MDMA (100mg) p.o. + amfetamina (100mg) i.s. + morfina (40-50mg) i.v.
amfetaminę wciągnąłem na peaku MDMA i potem dopukałem majkę. Teraz dawkę amfy zredukowałbym o 1/2 i podał w jednej pompce z m. W strzykawce miałem 60mg tej morfiny, ale nie byłem w stanie wtłoczyć tego do końca, bo euforia mnie wręcz przygniotła. Musiałem paść na łóżko na moment. Nie bardzo wiem co więcej mógłbym napisać. Jedno z bardziej euforycznych połączeń jakie wprowadziłem w życie.

oksykodon chciałbym puknąć na MDMA, albo na takim brefedronie, czy 3-MMC chociaż. To musiałoby być piękne.
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 262 / 1 / 0
mam pytanie bo jakis czas temu przez przypadek bedac nawciaganym amfetamina dostalem setke brauna i w sumie juz na zejsciu fety przypalilem z foli here i wszedl mi taki kurwa blogostan na 2-3h ze płakalem prawie ze szczescia. Wiem ze byl to wynik tego ze zapalilem hele bedac na spidzie. I teraz pytanie gdybym chcial to powtorzyc własnie w taki sposob nie zadne iv to czy najpierw przyjac speed a potem zapalic helene czy odczekac jakis czas z dopaleniem browna czy nie ma to znaczenia. A mozna by np.zamiast palic browna wciagnac go do nosa bo sie w sumie nie kumam w tych klimatach to pytam tu. Moze ktos wie jak to ogarnac tutaj
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 2 / 0
Według mnie najpierw speed, potem helupa. Ta kolejność wydaje mi się bardziej właściwa. Najlepiej to wszystko naraz, ale jak nie walisz iv, to speed, a potem zapal z folii. Sniff z browna to raczej średnio udany pomysł. Powodzenia pozdro
go crazy baby
  • 157 / 7 / 0
A ja ze swojej swojej strony polecam 2.5mg butyr fentanylu z 150-200mg 3mmc w 1,5 centa wody. Istna poezja w płynie.

Osobom bez tolerancji taka ilość nie zrobiła krzywdy więc raczej bez obaw.
  • 1293 / 20 / 0
jako że kocham speedballe i już paru probówałem, ale wole spytać
bede miał pare tabletek oksy 80mg
satysfakcjonujaco robi mnie 150mg+ majki lub więcej
mam zamiar stuknąć 80/120mg oksy w jednej pompie z metkatem z 20tab
czy polecacie coś do tego dowalić, albo zamienic? może zamiast metkata jakąś fete? chociaż próbowałem i zawiedziony jestem, do dyspozycji 'ulica' : eth cat, jakieś pseudomefy z ulicy, feta
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
neb, 2-FA, metkat

feta nie, eth cath nie, pseudomefy nie, zreszta sam waliles speedballe to wiesz co najlepiej dziala :) euforyki bez stymulacji, glownie dopa i moze troche sero (neb, mef i 2-FA maja wlasnie takie dzialanie)

w takiej kolejnosci

enjoy
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 12:57:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750251372'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...