Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
vitomania pisze:Jak myślicie , że starego dobrego penciaka nie ma już , to jesteście w błędzie. Właśnie dostałem to co na foto brak zapachu działanie rewelacyjne
[ external image ]
I tak nie lubię pentedronu ale jeśli to ten sam dokładnie sort to warto go posiadać, kojarzy mi się z czasami kiedy jeszcze więcej 'badałem' a mniej 'ćpałem'
PS. Też po pierwszym szczurze lecę się wysrać często. :D przy tych mocniej fizycznie przyspieszających stymulantach ogólnie. ale mnie to tam w ogóle nie przeszkadza tbh, sprawne sranko na turbo mode a potem masz spokój i możesz nakurwiać,
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
11.20 ok 15mg sniff i nic
12.20 dorzucenie ok 50mg sniffem zaczęło się
ogólne podniecenie, słowotok, przeogromna chęć pogadania z kimś, obdzwoniłam chyba połowę znajomych.
12.40 mega ochota na fajki, więc palę
13.00 odczuwam straszne kołatanie serca, HR ok . 120'
13.30 siedzę i czytam forum, ogólnie nie wiem co ze sobą zrobić
14.00 czas na prysznic, przed którym dorzuciłam z 50mg znowu donosowo, reszte z kartki pod język
15.00 dorzuciłam kolejne 50mg serce wali jak szalone, mega ruchliwośc, mega rozdraźnienie
straszne wręcz, nie wiem co ze sobą zrobić, zaczynam coś i nie kończę, nie wiem po co przyszłam
np. do łazienki....
16.00 straszne rozdrażnienie, nie wiem co robić
17.00 dorzuciłam sniffem 10mg a-pvp to było złe, teraz serce wali jeszcze mocniej nie wiem co zrobić ze sobą, więc piszę
Ogólnie odczuwam straszną suchość w ustach, tętno ok 120, niby coś chce zrobić ale nie wiem co i dlaczego po coś gdzieś przyszłam. czuje się niezbyt dobrze fizycznie, ale w psychice wszystko ok :)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.