Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
klejofas pisze:Skutki uboczne to chyba w jego rozumieniu, skutki uzależnienia i sam jego przebieg. Nadal świadczy to wyłącznie o braku wiedzy czym jest G
Pozdrawiam
Tyler Durden pisze:(...)Na nerwice jest sporo sposobów, m.in. suplementacja glutaminianu (nawet z maggi :P )
edit:
przypomnialo mi sie jak kiedys opisywalem jak sie czuje po GBL/GHB, ze czuje sie jak bym zerwal jakies kajdany, jak bym bral gleboki odswiezajacy oddech, znika cale napiecie i czuje sie jak bym wzlecial ponad problemy i byl ponad nimi i na spokojnie czuje ze wszystko da sie rozwiazac... czulem sie troche wtedy nie rozumiany, ale juz wiem o co chodzi... poprostu zrozumieja to tylko ludzie z nerwica :)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
angrybrads1 pisze: przypomnialo mi sie jak kiedys opisywalem jak sie czuje po gbl/ghb, ze czuje sie jak bym zerwal jakies kajdany, jak bym bral gleboki odswiezajacy oddech, znika cale napiecie i czuje sie jak bym wzlecial ponad problemy i byl ponad nimi i na spokojnie czuje ze wszystko da sie rozwiazac... czulem sie troche wtedy nie rozumiany, ale juz wiem o co chodzi... poprostu zrozumieja to tylko ludzie z nerwica :)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.