Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
klejofas pisze:Skutki uboczne to chyba w jego rozumieniu, skutki uzależnienia i sam jego przebieg. Nadal świadczy to wyłącznie o braku wiedzy czym jest G
Pozdrawiam
Tyler Durden pisze:(...)Na nerwice jest sporo sposobów, m.in. suplementacja glutaminianu (nawet z maggi :P )
edit:
przypomnialo mi sie jak kiedys opisywalem jak sie czuje po GBL/GHB, ze czuje sie jak bym zerwal jakies kajdany, jak bym bral gleboki odswiezajacy oddech, znika cale napiecie i czuje sie jak bym wzlecial ponad problemy i byl ponad nimi i na spokojnie czuje ze wszystko da sie rozwiazac... czulem sie troche wtedy nie rozumiany, ale juz wiem o co chodzi... poprostu zrozumieja to tylko ludzie z nerwica :)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
angrybrads1 pisze: przypomnialo mi sie jak kiedys opisywalem jak sie czuje po gbl/ghb, ze czuje sie jak bym zerwal jakies kajdany, jak bym bral gleboki odswiezajacy oddech, znika cale napiecie i czuje sie jak bym wzlecial ponad problemy i byl ponad nimi i na spokojnie czuje ze wszystko da sie rozwiazac... czulem sie troche wtedy nie rozumiany, ale juz wiem o co chodzi... poprostu zrozumieja to tylko ludzie z nerwica :)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.