Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Kanna w ten sposób nie próbowałem ale mj stawala się gorzka i gryzła w gardło.
Zakupiłem 1g bb22 w pewnym znanym sklepie. Kolor kanna określiłbym na różowy. Zmieszałem go z fake haszem w proporcji 0,5g na 10g podkładu metodą bezacetonową, tzn po prostu rozprasowałem podkład, posypałem kanna z obu stron i dokładnie wymieszałem. wyglądało wszystko ok. Ale tylko wyglądało - jaram jaram tą mieszanke i w ogóle nie mogę się upalić. Myślicie że:
1) mój sposób zmieszania był błędny i dlatego nie kopie?
2) wadliwe kanna? jakby nie patrzeć zmieszałem w proporcji 1/20 więc powinno chociaż troche klepnąć
I teraz tak: Stwierdziłem że dodam pozostałe 0,5 kanna do tego samego 10g, dzięki czemu uzyskam mieszanke 1/10 i jeśli nadal nie bedzie klepało to by znaczyło że staff jakiś chujowy. Tym razem użyłem spirytusu, wjebałem do niego fake hasz i czekałem aż odparuje (wsadzając do mikrofali co jakiś czas). Właśnie mam przed sobą tego haka już prawie wyschniętego więc zaraz zobacze co i jak i edytuje.
A w tym czasie powiedzcie mi - gdzie popełniłem błędy, dlaczego od razu nie kopało?
Jesteś nowy, więc wyjątkowo akceptuję. Następnym razem pisz w odpowiednim temacie. Przenoszę. dsn
I fejki trzeba robić 1/10 nie 1/20, tak mi mówiono, bo sam haszu nie robiłem, tylko pamiętam opinie ludzi.
PS. Różowe BB-22 to jedyne BB-22 jakie potrafię zaakceptować, więc sort raczej dobry, bo pewnie ten sam co był wszędzie przez parę miechów.
Ale w proporcji 1/10 okazał sie kopać, po kilku buchach przedni trip
W przyszłości pewnie będę robił maczane. Jaki podkład najtańszy/ jaki najlepszy proponujecie?
KiSSmyAss pisze:Kurde ;/ nie wpadłem na to że fasz zniweluje moc bb. mogłem zrobić maczanke.
Ale w proporcji 1/10 okazał sie kopać, po kilku buchach przedni trip
W przyszłości pewnie będę robił maczane. Jaki podkład najtańszy/ jaki najlepszy proponujecie?
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.