To mi się zasnęło wówczas chyba bez neuroleptyku więc chyba dobrze. :finger: :listen:
Edit:
Chodzi o to, że zazwyczaj paliłem też do kresek a to byłjedyny raz jak paliłem JEDYNIE. i o nim piszę.
Edit2:
{Poza tym mam banię i mi wolno pierdolić bzdury jak powyżej itd. zrozumcie. chłopak nie miał sylwestra bo był w psychiatryku, to teraz tego....
THC ✓ Amfetamina ✓ Mefedron ✓ MDMA ✓ Alkohol ✓ Kodeina ✓ Nikotyna ✓ Metafedron ✓ LSD ✓ Bufedron ✓ 25x-NBOMe
Not yet, but will:
Benzydamina ♦ Metamfetamina ♦ Kokaina ♦ 4-Aco-DMT
Never Ever:
Heroina Χ Morfina Χ Crack
mam w kieszeni klonazepam.
iwonka98 pisze:to szacun bo ja nigdy nie słyszałam o paleniu mety?!;/ ale rozni idioci chodza po tym swiecie
no fakt sa rozne sposoby o których slyszalam np. kilka metod przygotowania jej przed wciagnieciem podobno najlepsza bryłka rozkruszona i z dojściem do powietrza przez jakiś czas...
nigdy nie słyszałem, jestem ciekaw.
nerwobole prawo i lewo stronne tylów głowy
@iwonka98 przeczytaj przed publikacją to co napisałaś
iwonka98 pisze:to szacun bo ja nigdy nie słyszałam o paleniu mety?!;/ ale rozni idioci chodza po tym swiecie
Sniff jest tutaj najmniej wydajną metodą, w i.v nie każdy chce się pchać, a palenie stwarza pewien komfort.
To oczywiście tylko moja opinia, jako że przetestowałam te 3 drogi podania.
A to jest takie cacuszko do waporyzacji, co się nazywa meth pipe http://www.duckduckgo.pl/search?q=meth+pipe ... B649%3B372
Myślę, że teraz zasób Twojej wiedzy na ten temat wrósł.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.