Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 612 / 43 / 0
AB-PINACA
Nieprzeczytany post autor: zaqzax »
[ external image ]
N-[(1S)-1-(aminocarbonyl)-2-methylpropyl]-1-pentyl-1H-indazole-3-carboxamide

Kolejny kanna ze starej japońskiej 'rodziny', tym razem wersja bez fluoru w przeciwieństwie do AB-FUBINACA, jeszcze nie testowałem,
ale stawiam na coś w rodzaju wariacji BB-22 ;)

Topic po angielsku mamy tutaj http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=218821.
Na razie zbyt mało wypowiedzi, by upewnić się, że to kolejny hicior ;)
  • 766 / 136 / 6
Re: AB-PINACA
Nieprzeczytany post autor: Berig »
Dawka ~4mg, palone "na sandwicza", tj. z kannabinoidem pomiędzy dwiema warstwami podkładu. W smaku obrzydliwe. Przy niskiej tolerancji byłem na granicy przedawkowania, wystąpiły spore mdłości. Zaskoczył mnie długi, prawie godzinny peak, efekty utrzymywały się przed 3-4h - porównałbym do chillu/uwalenia po AKB48. Doświadczenie było całkiem klarowne, psychicznie średnio trzeźwo - doświadczyłem przyjemnej, nienachalnej psychodelii. Nie odczułem natomiast negatywnych efektów fizycznych, takich jak drgawki czy przesadna dysocjacja. AB-PINACA pozostawiła kilkugodzinnego "kaca", który zniknął po upływie tego czasu bez śladu.

Myślę, że w chemii kannaboinoidów nastąpił ostatnimi czasy postęp od czasów delegalizacji perełek z rodziny JWH. Zaczęliśmy od paranoidalnego AM-a, kończymy na takich ciekawostkach jak pochodne adamantanu i rodzina AB-x.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 612 / 43 / 0
Re: AB-PINACA
Nieprzeczytany post autor: zaqzax »
Ja na razie sobie daruję, leży i czeka na lepszy czas ;) Dostałem sampel 0,1g. Wydaję mi się, że to będzie coś w rodzaju BB-22.
  • 194 / 2 / 0
Ja bym powiedział że to takie lepsze akb48,długi peak i potem powolne opadanie trzyma om 3h. body stoned. jeden z nielicznych kanna po ktorych zasypiam na siedzaco co bardzo mi odpowiada,ciekawe kanna dla fanow indyjek.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 3964 / 150 / 0
Medialnadziwka pisze:
jeden z nielicznych kanna po ktorych zasypiam na siedzaco
serio? mi sie to zdarzalo po kazdym. %-D
  • 744 / 29 / 0
w zapachu dość specyficzne lekko słodkawe, w smaku gorzkie, cierpkie, metaliczne, chemiczne coś paskudnego, bardzo szybko wchodzi, małe ilości palone ~7 mg, po jednym buchu miałem dość, intensywne i klarowne wejście, psychiczna i fizyczna kara. Mocna zabawka i wydajna bardzo. Nie czuć ciśnienia na dopalenie ale i tak to robię, tolerancja rośnie wolno. Polecam małe dawki na początku %-D
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 397 / 3 / 0
Poleci ktoś jakieś proporcje do maczany?
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / / 0
doppelganger pisze:
Poleci ktoś jakieś proporcje do maczany?
ja robiłem w proporcjach 2,5:30 i wypierdalało z butów po 2 buchach
  • 58 / 2 / 0
Po stwierdzeniach ze 4-7mg kara doradzalbym sprobowac bucha 1:30, jesli bedzie za mocne to dodac podkladu. Obstawiam 1:35
  • 766 / 136 / 6
Wow, odkryłem drugie dno tej substancji! Stworzyłem maczankę 1:30 na szałwii.Jedna lufka AB-PINACA (33mg na gramie, czyli 3,3mg w lufce) zaskoczyła mnie czasem działania i intensywnością, które zwykle nie idą w parze ze sobą. Stan upalenia nie nadchodzi natychmiast, lecz z pewnym opóźnieniem, ale nie tak długim jak w przypadku BB-22 i PB-22. Peak ma charakter naturalnego palenia, doznania cielesne są bardzo przyjemne, nie czuć typowych dla syntetyków objawów ubocznych - drżenia, drętwienia, nerwobóli. Trwał zaskakująco długo - stały poziom utrzymuje się przez 45 minut, następne 30 minut to stan średniego upalenia i dopiero wtedy zaczyna schodzić. Ostatecznie wszystkie efekty zanikają po 4-5 godzinach,

Stan jest podobny do sativy z niewielką domieszką indyjki - świetnie rozluźnia, nie otępia, nastraja pozytywnie i nakręca efektywne wkrętki, wzrasta kreatywność. Dopalanie działa równie dobrze. W zasadzie minusem jest tylko smak, który wyraźnie czuć nawet na podkładzie - lider mojego rankingu obecnych kanna W miksie z tramadolem potęguje rozluźnienie i robi z ciała pluszową galaretę. Muszę spróbować THJ-018.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.