Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2644 / 41 / 0
Z tego co wyczytalem najbardziej skuteczny jest oral?
  • 195 / 2 / 0
Ten keton bardzo dobrze działa podany sniffem i taką metodę administracji polecam ;-) . Oralnie efekty mogą być słabsze i będzie trzeba zużyć więcej materiału. Po za tym cała magia proszków tkwi w robieniu ścieżek, podziwianiu ich i w końcu nadchodzi ten moment kiedy puszczasz je w nos :rolleyes: Przy bombkach nie ma tej magii. Zdarzyło mi się z 2 razy siedzieć po 100mg bufa na wykładzie i nikt się nie połapał. Noga lekko latała, ale kto by na to zwracał uwagę ;-)
  • 3 / / 0
jak bufedron wypada na tle etylofenidatu ?
  • 195 / 2 / 0
EPH: przeważa stymulacja umysłowa, polepszenie koncentracji i zdolności zapamiętywania. Człowiek skupia się na wykonywanej czynności i odczuwa przyjemność z działania.
bufedron: stymulacja fizyczna, ciężko się skupić na jednej czynności, zwiększenie motywacji taka nieukierunkowana chęć działania.
Takie podstawy. Wiadomo, że profil działania u każdego się różni. Wpływ na efekty ma też sposób podania. Poczytaj trochę na ten temat to będziesz wiedział czego się spodziewać.
  • 195 / 2 / 0
Podczas zjazdu po bufedronie strasznie bolą mnie dziąsła. Nie zdarzyło mi się to przy żadnym innym stymulancie. Nie wcieram go w dziąsła, zawsze idzie sniff, ból jest naprawdę irytujący zwłaszcza na kiedy wszystko wokół cie denerwuje. Miał ktoś podobny problem, albo wie z czego to wynika? Podczas samego działania substancji nie mielę szczęką, ani nie zaciskam zębów, czy nimi zgrzytam.
  • 648 / 1 / 0
bufedron nadaje się to takich rzeczy jak nauka, przygotowanie przed sesją? Czy raczej odpada ?
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 195 / 2 / 0
Moim zdaniem odpada. Ciężko się skupić i wyciszyć, ja przynajmniej jestem dość mocno roztrzęsiony po bufedronie i w głowie mam mętlik. Do pisania sprawozdań, czy kończenia jakiś projektów nadaje się już bardziej. Byle to nie było nic zawiłego.
  • 648 / 1 / 0
Może ktoś mi pomoże, bo mam taki problem: wczoraj brałam kodę, DXM, 4-HO-MET i dilkazepam w małych ilościach. DXM i homet też w takich średnich.

Dzisiaj skonsumowałam trochę bufedronu i bardzo, bardzo słabo działa. Praktycznie wcale - lekka stymulacja. Czy przyczyną może być ten DXM i homet wczoraj ?
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 2644 / 41 / 0
Imo buff najlepiej dziala w ciagach.
Niesamowity "klimat" nadaje. A z gblem to juz wgl.

Nigdy nie zapomne tego okresu w moim zyciu. :-D

Dla mnie jedna z lepszych substancji.
  • 86 / 1 / 0
Parę godzin temu zarzuciłem z dość umiarkowaną spinką bo NIE MOGŁO być po mnie widać, że jestem pod wpływem a z bufkiem to mój pierwszy raz.
Na pierwszy rzut 60, mała chaos w głowie, ale w sumie brak ciekawszych efektów.
Po godzince 90, stymulacja jaka była taka jest. W głowie trochę przejaśniało. Ogólnie przyjemnie :-) . Tyle tylko, że nie miałem dostępu do niczego do picia, co w połączeniu z wysychającą jamą ustną stanowiło mały dyskomfort oraz problemy w komunikacji. Ale całość do ogarnięcia przed niewtajemniczoną "publicznością".
Jedno co nie to to, że przez chwile mi dość płuca(A to dziwne, troche jak po opio) dawały o sobie znać, i to samo żołądek (co dziwne - po sniffie - nerwobule? eh)
Jakby się komuś chciało odpowiedzieć jak się ma wydajność podjęzykowa do... nosowej (słowo mi uciekło) i jak dorzucaliście... ciśnienia na to nie mam, ale dorzucić chętnie bym dorzucił.

scalono - surv

Śladowe ilości (z 5mg) tak bez większego celu wrzuciłem oralnie, i zastanawiam się czy to to na pewno jest to? Już taka ilość ładnie mi znieczuliła usta.
Dodam jeszcze tylko. Gadatliwość poszła w górę, ale niewiele, muzyka raz wchodzi wyjątkowo głęboko raz płyciutko zależy od muzyki. U mnie przynajmniej tak dziala ;).
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.