Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 267 / 0
Opia pisze:
nigdy efektu jo-jo po ketonowych zabawach nie miałam
ciekawe ile ważysz
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1041 / 4 / 0
The Light pisze:
Opia pisze:
nigdy efektu jo-jo po ketonowych zabawach nie miałam
ciekawe ile ważysz
Niewiele, fakt, więc tym bardziej moja waga powinna szybko z powrotem wzrastać. Wybacz, ale jak ktoś chce się odchudzić, a potem znów wpierdalać jak świnia, to może sobie darować. Tak to nie działa. Dieta to zmiana mentalności i nawyków, a nie samo zrzucenie kilogramów.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2014 przez Opia, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4807 / 267 / 0
Mądre słowa. Dlatego stymulanty nikomu nic dobrego nie dadzą ponieważ utrata wagi ma na celu poprawienie jakości życia i służyć zdrowiu. Narkotyki są najczystszym przykładem zaprzeczenia tym dążeniom. Na dragach się nie chudnie tylko podupada na zdrowiu. Jest różnica.
  • 5299 / 104 / 0
Polecam wysokie dawki sportu, ruchu, basen, bieganie, narty, dieta - a nie prochy :nuts: Sorry ale to co napisałem to sama esencja, żeby mi kto nie wpajał, że spamuję
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2014 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 438 / 6 / 0
Sybutramina była %-D ? (Zelixa, Meridia)
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 3898 / 238 / 13
cwiczenia z Chodakowska

hahahahahahahaha tylko czekałem aż jakaś "blondi" to napisze khkhkhkhhh %-D %-D %-D %-D %-D

jedyne co bym polecił z prochów to rimonabant - to nie podkręca metabolizmu, nie stymuluje tylko bardzo selektywnie zabija apetyt.

Jest jeszcze pewien środek, który nie wymaga diety by chudnąć, mianowicie chodzi o T3 (już pomijam DNP)
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2014 przez Parathormon, łącznie zmieniany 2 razy.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 50 / 1 / 0
kogos tu pojebalo

ketony to nie feta, sie kiepsko nadaja do czegokolwiek, tym bardziej tego. nie slyszalem by byly stosowane w historii na odchudzanie, feta aka benzedryna lub jej slabsze siostrzyczki jak np efedryna tak. T3 moze sprawic ze jeszcze zgrubnie ;)

cisnie was na kibel po przyladowaniu ketonow? ;) po fecie jak nie cisnie to znaczy ze nie fete degustowaliscie hehe

podbij do mnie jak cos to konkretniej doradze, w przypadku amfetaminy blokowanie apetytu to pikus, tu chodzi o podkrecanie metabolizmu, tez pobudzenie, ale przede wszystkim to pierwsze. nie o sama glodowke, jak ktos ma watpliwosci to niech bez fety pogloduje chocby i tydzien, potem napisze efekty ;)))

tusipeckt (efedryna) ogarnij albo przyceluj w clenbuterol, w sumie to drugie nawet bardziej polecam w tym wypadku, po tym co napisales.

jak bierzesz fete to mozesz sobie glodowac i chudnac, bez niej musisz zrec odpowiednio duzo by chudnac, inaczej organizm bd sie bronil, pierwsze co spali to miesnie, tluszcz na koncu, jakie skutki chyba nie musze tlumaczyc. Zasada jest prosta, zarzucasz magiczne tabletki z rana po przebudzeniu, potem sama woda az skonczysz jakies cwiczenia stale na dlugu tlenowym, wysilek aerobowy, np rowerek chocby powoli ale bez przerwy 40 minut. nie chodzi o to by sie zasapac ale by wysilek jakis byl staly. po tym dopiero sniadanie, duzo bialka, malo weglowodanow. Mozna by ksiazke napisac a czuje ze bezsensownie sie rozpisuje ;)

jak ktos ciekawy niech podbija, pozdrowki
  • 4807 / 267 / 0
Odnośnie postu wyżej. Zgłębcie film "Requiem for a dream", tylko nie mówcie mi że to bzdurny film bo kurwa nie jest. Pojedyncze akcje są przesadzone, ale nie o to chodzi.

Odchudzanie przez amfetaminę jest drogą wprost do obłędu. Naprawdę pojebane są takie rady, Kto jest w stanie opanować ciśnienie mając w domu wór fety?
  • 501 / 7 / 0
Parathormon pisze:
cwiczenia z Chodakowska

hahahahahahahaha tylko czekałem aż jakaś "blondi" to napisze khkhkhkhhh %-D %-D %-D %-D %-D

jedyne co bym polecił z prochów to rimonabant - to nie podkręca metabolizmu, nie stymuluje tylko bardzo selektywnie zabija apetyt.

Jest jeszcze pewien środek, który nie wymaga diety by chudnąć, mianowicie chodzi o T3 (już pomijam DNP)
Parathormon możesz napisać więcej o tym RIMONABANT?
  • 242 / 13 / 0
Potwierdzam doszedlem do bfa 11 lub 12 z 27 i na t3 farmakologicznym przytylem. Nie dla kazdego ten srodek :) t3 wymaga diety i cardio ale powoduje efekt ssania siete jest ciezko utrzymac. Jak ktoa ma pytania to zapraszam w rok aie bardzo zmienilem uprawiajac 6miechow kaliniatyke 6 silke moge foto wrzucic :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.