Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
To jest jak najbardziej wskazane :-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
ja mam taki plan, że mam pestki Shamana w domku juz i czekam do kwietnia :-)
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GoQ »
planuje zostac w tym roku rolnikiem :D planuje SUPER SKUNK od nasiona.oz.pl co o tym sadzicie? Dojdzie w polskich warunkach? poniewaz jest to pierwsza moja uprawa mam pytanie: kiedy kielkowac nasiona? koniec marca, poczatek kwietnia to dobra data?
Nie mam duzego budzetu dlatego pytam czy trwa jakas akcja openseeds lub jest planowana?
  • 645 / 7 / 0
Widze że wcale nie czyteałes forum :-O
                                Jean Cocteau
  • 5 / / 0
:'( :'( prosze o rady, juz drugi raz mi zwracasz taka sama uwage :'( jestem tu zaledwie od kilku dni, staram sie czytac tyle ile moge i na te pytania nie znalazlem odpowiedzi, jesli sa to tak oczywiste pytania, to przepraszam za moja niekompetencje :'(
  • 645 / 7 / 0
Zwracam bo napisałeś że forum przeczytałeś.

Jaką masz pewność że nie dostaniesz nasion dla ptaków w tym nasiona.oz.pl

Dalem ci już link www.seed.pl gdzie jedna pestka to wydatek 7zl - to chyba nie jest dużo + gratis.
Odmiany na out: Maroccan hash, Passion 27, Blubbleberry, Lowryder...
Reszte poczytaj na forum.
                                Jean Cocteau
  • 5 / / 0
dobson pisze:
Zwracam bo napisałeś że forum przeczytałeś.
czytalem, a nie przeczytalem

Zmienilem zdanie na passion 27 z seed.pl, wiem ze nikt z forum go nie uprawial i pytanie czy dojdzie jest nie na miejscu. wg opisu 7-8 tygodni, mysle ze da rade.

mimo wszystko dzieki za rady.
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2007 przez GoQ, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 645 / 7 / 0
Sam kupiłem na razie: Passion 27, Maroccan Hash i Blubbleberry.
Jak wpadnie jakaś moneta to coś jeszcze się dokręci.
                                Jean Cocteau
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: QQQ »
Mam pytanie do znawców , kolega zdobył skądś nasionka i chciałby wiedzieć które sa lepsze na outdoor ( które najwcześniej dojdą ):
1. NL
2. EMxHH
3. EMxHHxNL
Uwaga! Użytkownik QQQ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
EMxHH
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.