- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
amph + kurkuma - bardzo delikatna(w sumie to nie wiem czy nie placebowata) redukcja zjazdu psychicznego,ciśnienie na następnego sykacza w normie, brak odczuwalnego podbicia fety.
amph + fluokstetyna - odczuwalna redukcja zjazdu psychicznego,ciśnienie na następnego sykacza troszke słabsze, brak odczuwalnego podbicia fety.
amph + setralina - odczuwalna redukcja zjazdu psychicznego ,ciśnienie na następnego sykacza troszke słabsze,
lekka euforia(działanie fety przypominało mi moje pierwsze przygody na amph)
amph + moklobemid - mocno odczuwalna redukcja zjazdu psychicznego ,ciśnienie na następnego sykacza prawie nieodczuwalne, lekka euforia (jak w przypadku mixa z setraliną).
Podsumowując, setralina i moklobemid w moim przypadku dały jakieś efekty. Doświadczenia przeprowadzane na mnie miały następującą formę:
2-4 tygodni abstynencji od fety podczas których zarzucałem regularnie antydepresanty zgodnie z minimalnymi zalecanymi dawkami, a następnie pizda pizda opór opór 3-5 dni ciągłego żarcia/sniffu.
Dodam ,że palę pół ramy szlugów dziennie(nie licząc dni na prądzie) , żadko piję alkohol, zero palenia trawy.
Mitrazapina zbija działanie spida, ma działanie uspakajające / nasenne.
Flupentiksol to neuroleptyk, a tej grupy leków nie powinno się z amfetaminą łączyć
pilleater pisze:Klomirapina hamuje wychwyt zwrotny noradrenaliny, amfa natomiast uwalnia, miks może bardzo mocno wyjebać w kosmos więc lepiej uważać a i nawet nie łączyć, bo chuj wie jaka będzie reakcja.
Mitrazapina zbija działanie spida, ma działanie uspakajające / nasenne.
Flupentiksol to neuroleptyk, a tej grupy leków nie powinno się z amfetaminą łączyć
Czy po 24 godzinnym odstawieniu tych leków będę mógł zażyć amfetaminę?
Aha i czy bezpiecznie będzie się uśpić mirtorem po fukaniu?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Klomirapina, z opisu, wynika, że mogłaby przedłużyć i wzmocnić działanie amfy, mimo to nie łączyłbym bo chuj wie jak zareaguje organizm; klomi wykazuje działanie jak niektóre neuroleptyki, a tych lepiej z amfą nie mieszać
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.