ODPOWIEDZ
  • 158 / 6 / 0
Jak najdłuższe :-D
  • 488 / 60 / 0
można łączyc z 6apb?
  • 90 / / 0
Sniff w niedziele porobil mnie duzo slabiej (mniej empatycznie i euforycznie) niz podobna ilosc przyjeta dzisiaj p.o. pomimo, ze powinna wystapic jakas tolerancja.
YAY, PATRZY!
https://www.wikiwand.com/en/Machine_learning
  • 488 / 60 / 0
Wczoraj zrobiłem drugie podejście do tej substancji. Mimo zaleceń przywalilem znowu małą dawke ale tym razem sniffem okolo 50mg. niestety efekt ledwo odczuwalny wiec wrzuciłem bombką 50mg i zaczelo się.
O dziwo efekt działania był inny niz za pierwszym razem. Bardziej miły. Ogólnie to wrzucałem to co 2h od 22:00 do 6:00. W tym czasie zrobiłem około 300mg. Gdy zobaczyłem się rano w lustrze to sie przestraszyłem :D oczy rozpizdzielone na max do tego ogromne zrenice, twarz spięta i w dziwnym grymasie, strasznie chujowo sie chodzilo jakbym najebany był, nie moglem złapac koordynacji, lekki oczopląs oraz skakanie obrazu niekiedy tak mocne ze nie moglem nic przeczytac na lapku, wirowanie w głowie, cieplo, fale euforii. Pewnie wrzucałbym dalej az do konca worka ale ze dzis musze zyc i jakos wygladac to zaprzestalem.
teraz mija 10h od ostatniej dawki. Oczy normalne ale widac zmeczenie na twarzy, lekko mi sie kreci w glowie jeszcze, samopoczucie okej, chwilami wiecej niz lepiej :)
  • 479 / 15 / 0
feelon1 pisze:
zachowaj se te pierdolenie dla siebie bo tylko zamęt siejesz.
w sensie, że co? ma reklamować to ćpanie, że niby tylko takie dobre jest?
sprzedajesz to czy jaki interes masz w tym, zeby tak wychwalać to 5mapb?

komentarze wartosciowe jak kazde inne. a jak chcesz sie plawic wylacznie posrod wielbicieli 5mapb to zaloz oddzielny wątek p.t. "tylko dla spuszczających się nad 5mapb" i bedziesz się tam czul jak u siebie.
Król Jest Tylko Jeden
  • 311 / 4 / 0
Skonczcie ten smutny wątek ,a spuszczać to sie możecie na monitory i klawiatury. Mam sensowne pytanie do bardziej ogarnietych użyszkodników:

JAK ZNIWELOWAĆ OCZOPLĄS ?

Dodam ,że dawka normalna i efekty w porządku ale ten oczopląs wkurwia i przeszkadza.
  • 720 / 12 / 0
Do JapkoDre - a po drugie jak dorzuca co chwile, to uaktywnia sie tolerancja juz z poprzedniej dawki, i ciagle rosnie, tzn im wiecej wrzucasz tm kazda dorzutka slabiej kopie, wydluzaja i zwiekszaja sie efekty uboczne.
  • 1628 / 195 / 0
NaCoCzekasz pisze:
JAK ZNIWELOWAĆ OCZOPLĄS ?
To od dużej ilości uwolnionej serotoniny. Możesz sobie go zmniejszyć jakimś benzo i neuroleptykami, ale razem z fazą, a tego pewnie nie chcesz. :-p

Innego sposobu chyba nie ma, jak jest mocno to tak musi być. :-)
  • 268 / 5 / 0
PuTTy pisze:
Do JapkoDre - a po drugie jak dorzuca co chwile, to uaktywnia sie tolerancja juz z poprzedniej dawki, i ciagle rosnie, tzn im wiecej wrzucasz tm kazda dorzutka slabiej kopie, wydluzaja i zwiekszaja sie efekty uboczne.
Tak btw. gdyby ustalić dawkę "odpowiednio" wyczuwalną i rozłożyć ją w "odpowiednich" odstępach czasowych myślicie że można by było wpływać na intensywność fazy w czasie działania łącznej dawki? Chodzi mi także o inne benzofurany.
  • 119 / 7 / 0
artur019 pisze:
Innego sposobu chyba nie ma, jak jest mocno to tak musi być. :-)
Jak to mówia... ALBO GRUBO ALBO WCALE :-D

U mnie po tym nie było aż tak dużego oczopląsu jak np. po pigułach. Z 3 miechy temu jak zjadłem 3,5 tabsa to momentami nie mogłem tego opanowac... Ale te pigułki były przecudowne :heart:
Chcę, byś wysłuchał tych słów, O jedno proszę, pozwól,
Znajdź w sobie siłę na dobro, Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie. Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście? Czy sam bieg nie jest biegu sensem?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?