Dodam, że jest to moj, no drugi ciąg na benzo, troche dłuższy od poprzedniego, ogolnie to słabo działa na mnie ta grupa substancji (nie lezy zupelnie profil dzialania) i chce to zakonczyc, tylko nie wiem czy jest sens schodzić z dawek do zera.
pozdrawiam
e: może to powinienem napisac w temacie o odstawieniu, jak tak to sry i prosze o przeniesienie ;)
jeśli chodzi o zejście z alpry to jest sposób ale nei wiem który narkus potrafilby się oprzec....
1doba - 1mg klona
3doba - 0,75mg klona
5doba - 0,5mg klona
8doba - 0,5mg klona
później tylko difergan na sen
Też macie coś takeigo, ze chodz 0,5-1mg klepie dobrze, to mimo to idziecie dalej (1,5-2) bo "mozecie", tzn. jestescie pewni, ze bedziecie pamietac tripa?
Pozdrawiam
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
swoja droga witaj w klubie swiąt z rodziną i alprą, ja w wiligie wlasnie 2mg zjadlem.
mietowy2 pisze:oczywiscie, w grupie spokojnie mozna przy 2mg wszystko pamietac.
swoja droga witaj w klubie swiąt z rodziną i alprą, ja w wiligie wlasnie 2mg zjadlem.
Kurwa no. Jak można było nie wziąć 1mg rano, jak ojciec dostał doła, upił sięprzy stole, ze siostra jego nie przyjechała. W takim stanie prowadził ważne rozmowy.
Moją psychike..... huj z nia, mogłą przetrwać. TYLKO PANIE NONIE sztuka jest tutaj, zeby dyskutować o problemach, a nie srać na nie. Bo mógłbym posrać, ale zamiast tego wpierdalam sie w piekło, biorąc alpre TYLKO w sytuacji, w któej musze cos powaznego zrobic.
Ojciec nim doszedł do siebie (a doszedł bardzo dobrze), coś miał z oczami - jakby spalił 2 blanty, wiec kolejny niepokój. Ogarnąłem go szybko, i ok.
Ale kurwa. Po takim stanie kumpel pisze "idziemy na piwo"? co miałem mu kurwa odpisac "sram w kiblu, teraz nie moge"? po trudach tego dnia (i o sytuacji o której zaraz npisze) to przewiniene by było, gdybym nie wział kolejnego 0,5mg alpry. Dyskusja mineła spokojnie, ale przymulałem ze huj miejscami. Ale alpra chodziła i nie zrobiłem z siebie idioty
Teraz na fb i tutaj pisze jak maszyna z kurwa pozytywnym nastawieniem, moze mi sie nawet jeden interes - względnie życia ułoży z przed chwili :yay:
Ale w gruncie rzeczy to piwko było ok i dzien był jakos z matka sie pogadało nawet przyjemnie
Kocham was moje alpra mordeczki
Oto moje życzenia:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Odpalilem ja teraz. "Skarpety piore 1 parę ". Potem pamiętam jak na pasterce przysypialem.I co chwila mi glowa lecia la na dol. Nie wiem jak się znalazlem w kościele.Wspomnienia jak powidoki. Zyrandol w kościele który się rozdwaja i stają sie 2 żyrandole.
Ostatni raz.
Ps jeszcze wiem ze pierniki dokladniej nadzienie dzemowe rozmazalem po obrusie dzinsach i koszuli.Wgl skąd mialem taka piękna koszule? Nie wiem tego ale ta koszule widzę pierwszy raz na oczy.Jestem ciekawy co odwalalem o czym nie wiem. Ale rzygi w pralce dają wiele do myślenia.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Czy ktoś z was drodzy forumowicze miał doczynienia i jadł Xanax firmy Pfizer 2mg? Cała tableteczka jest podzielna na 4 części i jest na niej tylko napis U94. Czy to oryginał i działa? Pytam bo mam to z innego źródła niż apteka :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Bardzo proszę o odp :finger: ;-) :-) :cheesy:
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.