Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 338 / 1 / 0
ktoś się zapytał dlaczego bawię się w epki.

Mam za free ile chce.
Mieszczą się w kieszeni, później na mieście wystarczy kupić jakiś soczek, na imprezie browarka i chlupnąć. Nosić w kieszeni jakieś butelki po 10-25 ml sobie nie wyobrażam.

Generalnie patenty coraz ciekawsze, czekam aż ktoś zrobi jakieś żelatynowe cukierki z GBL :P
  • 1174 / 21 / 15
Szukacie idealnego prezentu dla siebie lub kumpla giebloholika na święta? To już nie szukajcie! Unikalna piersióweczka, pojemność 35 ml, nie do zgubienia! Tylko czy się pompka zmieści? :D

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 1 / 0
Gdzie można dostać takie cacko? ;O
  • 160 / 3 / 0
Lier89 pisze:
Drobiv pytasz jak bezpiecznie polewac z takiego 25ml? Znam takiego amanta, ktory potrafi miedzy ludzmi na imprezie w srodku otoczenia, naciagnac, jebnac i wypic. Sam sie czesto pytam. Ty juz polales? a on no ba, a ja WTF!? Kiedy i gdzie. Sam chodze do kibelka zapijam woda z kranu jak juz a potem normalnym napojem. Na dworze w zwykly dzien wiadomka. EASY! :)

ja
  • 44 / 2 / 0
Udało mi się parę razy w miejscach publicznych i dość zaludnionych załadować pompkę z butli 100ml i przelać do szklanki niezauważenie - chyba:d ale wolę być zawszę przygotowany i najlepiej sprawdzają się tu epki. Tanie (w mojej sytuacji darmowe), małe (mieszczą się w kieszeni), jednorazowe. Jedyny minus - zbyt łatwo się otwierają, dlatego wrzucam do worka lub zabezpieczam folią alu. Piersiówka całkiem spoko, ale nie ma opcji porcjowania co jest tu chyba najważniejsze, żeby mieć kilka nabojów z odpowiednią jednorazową ilością płynu.
  • 934 / 12 / 0
Kwestia wprawy, ja potrafiłem siedząc na spotkaniu w pracy w kilka osób przy stole naciągnąć i wypić czy jadąc we dwójkę z kimś samochodem jako pasażer. Jak już mam w strzykawce to reszta zajmuje sekundy, łyk wody do ust przyłożenie ręki, drugi porządny łyk i po sprawie.
Obecnie problem zniknął bo GHB można od biedy wypić bez niczego, po drugie działa o tyle dłużej jak wchodzi i schodzi łagodniej, że bez problemu na wypicie zawsze można znaleść czas spokojnie i nie kombinując nagle, bo magiczne 1,5h minęło i zaczyna telepać.
  • 1322 / 18 / 0
Kupilem jeden sloiczek z MG (szklany z plastikowa zakretka) Maja rozne pojemnosci, sprawdze na dniach jak zakretka reaguje na GBL
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 5 / / 0
Wygodne rozwiązanie dla kobiet - patatajamy do Rossmana, kupujemy najmniejszy zmywacz do paznokci marki Isana, czyścimy, przelewamy i cieszymy się poręczną buteleczką. Nie rozpuszcza, nie dziwi, Ciężej z naciaganiem, szczególnie jak już pływa po dnie. Ahhh, warto zostawić kosmetyczkę u chłopaka <3
  • 187 / 1 / 0
Czy można GBL przechowywać w plastikowej butelce po soku kilka godzin?
I czy wlewajac tam załóżmy 4 ml, to kiedy wstrząsne i wypije połowę przyjmę dokładnie 2 ml, czy GBL w szybkim czasie opada na dno (ma większą gęstość od wody)?
  • 118 / / 0
W miejscu kontaktu będzie biały nalot/wyżer/starcie, ale nie przeżre jej na wylot. Ciężko odmierzyć na oko, giebel opada na dno i przechylając butelkę przyjąłbyś zapewne więcej niżeli zakładałeś.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.