Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1321 / 18 / 0
Jak szybko spada tolerka?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 91 / 1 / 0
10x wolniej, niż rośnie.
  • 1205 / 10 / 0
@Delikwent10: wszystko zalezy od ilości jakie spożywałeś, formy ( ciągi 24h czy 12h stosowanie itd ) i "doświadczenia"..

Licz to w miesiącach. Podobno do zbijania tolerancji pomocny jest DXM, choć są tez teorie(osoby), które mówią, że w przypadku GBL/GHB ten mechanizm nie działa.

Do tego jeszcze kurkuma i imbir. ( więcej w dopingu mózgu )
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 867 / 18 / 0
Przy gieblowaniu w weekendy po 3ml na wieczor tolerancja bedzie jakos znaczaco rosnac?
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
Nie powinna. Dawki bardzo niskie, przerwy odpowiednie.
  • 239 / / 0
A jeśli chodzi o tolerancję używania GBL 5 dni w tygodniu i 2 dni off ? Oczywiście nie ciągi 24 godziny. Tylko przypuśćmy na 8 godzin dziennie tak 1,5 ml co 1,5 godziny., Szybko wzrośnie tolerka?
  • 1205 / 10 / 0
Musiałbym pożyczyć kryształową kule od Angryego i Ci powróżyć.

Każdy organizm jest inny, każdy reaguje inaczej. Tak samo róźnie przebiega budowanie toleracji. Spodziewaj się, że ta tolerancja będzie rosła... a jak szybko... patrz wyżej.
  • 29 / 1 / 0
Cześć forumowicze
Opowiem wam o wczorajszym dniu dokładniej wieczorze który bardzo negatywnie mnie zaskoczył pomimo tego że moje doświadczenie w czyszczeniu felg pochłonęło około litr giebla. Weekend jak to weekend wolne od roboty 8 rano polewka i co zejście następna nie przekraczałem 10ml dziennie. Wczoraj to samo od rana spokojne polewki do wieczora nic szczególnego siedzę i napierniczam w czołgi (WOT) wieczorkiem piwko jedno syknąłem poczułem sie głodny ale nie poszedłem nic zjeść koło godziny 00.00 polałem ostatni raz 1ml może 1.2 (jak zwykle) sączę sobie drina faza zaczeła lekko wczodzie było całkiem przyjemnie pożegnałem sie z kumplami z gry i mówie ze ide spac bo już było przed pierwszą. No to ostatnia juz dziś fajka i idę do wyra. Po fajce czuje że strasznie mnie zmuliło jak bym się nawalił alko dosyć konkretnie idę do klopa się wylać stercze nad klopem dwie min i nic. zaczęło mi się robić słabo to sobie myślę co by się nie wyp... sobie usiądę bo był na mieszkaniu współlokator i nie chciałem żeby mnie widział w takim stanie. spoko siedzę z dobre 5 min. nic ale zachciało mi sie srać. ale z tego wszystkiego to bym nie robił afery. po chwili dziwnie uczucie w ryju... i myśl kurw.... będę rzygał ale nie ruszam się z miejsca... siedzę zimne poty i zaczęło się nie zarzygałęm sie ale miałem już takie napinanie brzucha z 5 razy na rzyganie nie wiem czy wiecie o co mi chodzi (zrzygał bym się jak by mi żołądek puścił i otworzył bym gębe) ale wmawiałem sobie że nie będę rzygał. ok przeszło powolutku cały sie spociłem dostłowie lało sie ze mnie. przeszło niby alkocholowe zmęczenie weszła przyjemna normalna faza po gieblu. nie wiem co to mogło być czy to chwilowy jakieś takie zaburzenie w organizmie czy już tak będzie boje się polewać dziś rano co bym już z chęcią zrobił. czy może przez to że byłem głodny albo wypiłem piwo.....
  • 75 / 1 / 0
też mam pytanię. roczny ciąg ok 17-20 ml dobę, ostatni miesiąc 15ml, ostatnie 2 tygodnie ok 10-12ml/dobe. No i ostatnie 3 dni. Sobota 4ml, niedziela 4 ml, dzisiaj 2 ml. Ciągle czuję się chujowo. Jutro też ma być to samo?
  • 1934 / 108 / 0
edek852 na stowe zaburzenia, zaburzenia racjonalnego, zdrowego jedzenia...

info potwierdzone na 1000% ,mozesz przeprowadzic test, nie jedz nic przez caly dzien a pod koniec dnia wypij sobie piwko, zapal fajka i popij gbla....
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.