Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Modyfikowany Bigos pisze:No kuhwa normalnie i doskonale znam to... jak sie napierdala chore ilości Pentedronu w ciągach to bardzo czesto wystepuje taki problem, ileż to ja żem kurwa razy musiałem sie męczyc po kilka godzin (najczęsciej to było pomiędzy 5 a 9h nieszczaniaI nic poza benzodiazepinami nie pomagało, no może jedynie lanie z balkonu - chuj wie czemu ale czasem pomagało
te śmiszne sikanie na siedząco
poza spoceniem sie jak chuj siadząc na kiblu... kompletnie nichuja nie pomagało nic... ^_^
Aczkolwiek w jego przypadku to chuj wie co było bo co to jest kurwa 150mg ?
dziadzia666 pisze:Dzisiaj spotkała mnie niespodzianka, mój pentedron zmienił kolor na żółty, ktoś wie dlaczego tak sie stało?
ktos dodał do niego sody oczyszczonej ewentualnie jest trzymany w foli aluminiowej, ew. przy ciepłym
pennywise pisze:przereagował, robi sie mokry i jebie ?dziadzia666 pisze:Dzisiaj spotkała mnie niespodzianka, mój pentedron zmienił kolor na żółty, ktoś wie dlaczego tak sie stało?
ktos dodał do niego sody oczyszczonej ewentualnie jest trzymany w foli aluminiowej, ew. przy ciepłym
pennywise pisze:to juz nie jest pentedron, pamiętaj jak bedziesz wciągał :D
Ile czasu powinienem odczekać do kolejnego razu aby poczuć się tak jak za pierwszymi razami? Wiem, że nie podacie mi dokładnej daty ale tak w przybliżeniu? 1 miesiąc?
ciąg dalszy nastąpi.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.