No rozumienm czułem sie tak zajebiście że nie umiałem tego opisać słowami ale żeby tak prawie zawsze...??
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Zkojarzyło mi się to z tym ,że dla nas kosmosem są gwiazdy i planety.Ale znowu my jesteśmy kosmosem dla mirkostworzeń(bakterie czy wirusy).Ale znowu te stworzenia są kosmosem dla pierwiastków,a te z kolei dla atomów.Wydało mi się też wtedy że komunikuje się z Bogiem.
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Rastuch pisze:nie no, niezle sobie nawciskales 8-(Zkojarzyło mi się to z tym ,że dla nas kosmosem są gwiazdy i planety.Ale znowu my jesteśmy kosmosem dla mirkostworzeń(bakterie czy wirusy).Ale znowu te stworzenia są kosmosem dla pierwiastków,a te z kolei dla atomów.Wydało mi się też wtedy że komunikuje się z Bogiem.
To ludzie stworzyli sobie boga.
pierwsza wezcie zapakujcie sie z kumplami w samochod (ktorys bedzie musial prowadzic spizgany ale trudno sie mowi) i jedzcie do najciemniejszego lasu jaki istnieje w okolicy tak zebyscie po wyjsciu z samochodu nie widzieli siebie na wzajem z odleglosci metra. Takie schizy zajebiste wtedy sa wogole nie do opisania tylko trza uwazac zeby sie nie zgubic (cala akcja ma miec miejsce oczywiscie w nocy... zeby ktos nie myslal ze istnieja takie ciemne lasy w trakcie dnia :P)
druga sprawa to spizgajcie sie wezcie sobie jak male dzieci kredki pisaki farbki gazety zeby zorbic colage-e :D i tworzcie, wychodza takie cuda jak np. wykres wchodzenia poszczegolnych faz.... rysunek zycia... i tym podobne a jaka brechta nastepnego dnia z tego jest.
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
genaro pisze: Ja kiedyś paliłem z kumplem hasz z ciśnienia to spaliliśmy w 5l wiadrze po pół kości na jednego bucha
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.