Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Kurwa mam przypal z kumplami za trawe a nie chce pisac szczegulow bo ktos moze to przeczytac kto niepowinien. Chodzi konkretnie o to ze mamy mniec wszyscy testy, nie wiem dokladnie jakie i gdzie, i bardzo jest prawdopodobne ze ta sprawa trafi na psy. No wiec zaczne od tego ze ja sam nie jaralem od 17 dni bo wyczulem ze bedzie przypal, ale kumple palili w sylwka albo i pozniej wiec sie martwie czy im wykryje a co gozej mi. Stosowalismy terapie wodowa, wypilismy naprawde duzo ale nie wszyscy. Testy niektozy maja miec za pare dni, ja nie wiem kiedy bede miec, i chyba maja isc do jakiegos huja od dragow.Juz sie zabezpieczylem, wyjebalem w huj wody, nawet przygotowalem piraty do wyjebania wrazie czego, na chacie nic nie trzymam nawet fify. ktos wie czy moga mi wykryc thc w jakikolwiek sposob, albo jakie to moga byc testy bo nie jestem pewny?? I jeszcze jak kumpel wpierdolil witamine C to sie do niego przyjebia jak wyniki beda pojebane??
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
ile masz lat?
ten test to ze szkoły, z psiarni czy jak?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pan_promek »
Nie przyznawaj się. Jeśli Ci wykryją i będą mieć naprawdę mocne dowody to wtedy mozna myslec o przyznawaniu się, pamiętaj o tym, ze jako oskarzony mozesz skladac falszywe wyjasnienia. Nie przytoczę paragrafu, ale mozesz klamac w interesie własnym, jako podejrzany/oskarzony.
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
spróbuj podmienić mocz (jesli to testy moczu bedą) popros niecpającego kumpla o szczochy do butelki (tylko ja dobrze zakrec :) ) i nos je przy sobie, tylko pamietaj ze szczochy musza byc swierze wiec musisz nowa butelke coziennie przygotowywac
kiedys tak uzbrojony wracalem do domu z kazdej imprezy ale przypal ze starym to nie to samo co z szkołą czy psiarnią
zycze powodzenia
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SilesiaN44 »
Tja, z tym moczem to dobry sposób, moj kumpel kiedys tak zrobil. Oczywiscie nic nie wykrylo. ;-)
Burzo mózgów deszczem myśli mnie zalej...
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Nie daj sobie zrobić takiego testu! (jak masz 18 lat)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Piter »
Kumple byli juz u jakiegos frajera co powiedzial starym zeby testy zrobili, z apteki :D Mi nic nie wykryl ten test. Ale jeszcze nie wiem czy im cos wykryje, i nie wiem co z reszta bo tylko 2 bylo u tego goscia, a pozostali moga miec inne. Ale chyba nie bedzie z tego duzoego przypalu.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
ludu..
Czego piter tak owijasz? co to za "gosciu" co sie tak jego boicie? pies? to nie mozezecie sie zdobyc na odwage powiedziec starym co i jak zeby dalej w swiat informacje sie nie wydaly jesli moga byc przez to konsekwencje w szkole czy gdzie indziej.. testy moga byc zrobione tylko na ich zadanie...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.