Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 382 / 7 / 0
lukasz2194 pisze:
Martwiłbym się czy maczana nie stracina na mocy przez wysoką temperaturę... ktoś orientuje się w ilu stopniach kanna się rozpadają ?
Jest wszystko OK, kanna leży do tej pory w obudowie, już ładnie pachnie, a moc jest solidna ;-)

A co myślicie o takim olejku z konopii indyjskich? http://allegro.pl/olej-z-konopii-indyjs ... 06104.html
Piszą, że ma zapach specyficzny dla konopi, w dodatku tani. Jakby tak dolać do roztworu acetonowego?
Do tego taki podkład - http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... &Itemid=54
I mamy w miarę dobrą podróbę MJ z wyglądu... Co sądzicie o takich olejkach zapachowych?

Jeszcze myślę, jakie proporcje jakiej kanna by zrobić, gdybym komuś to dał (amatorowi kanna), żeby się nie zraził po ewentualnym przepaleniu? Jakieś lajtowe coś zrobić, co można sciągnąć powiedzmy te 4-5 buchów i żeby było miło i śmiechowo :-)
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2013 przez WuWuA32, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1392 / 10 / 0
kotos123 pisze:
a czy jeżeli damy za dużo spirytusu/acetonu i nie wszytko nam wsiąknie w tytoń to stracimy trochę ?

przyjmijmy sytuację że wyjmujemy nasączony tytoń ze słoja, a tam zostaje dajmy na to 10-20ml spirytu ?
w tej resztce zostaje coś "kopiącego" ;P ?
Oczywiście, że tak, w dodatku nie mniej, niż w tych 10-20 ml było przed nasączeniem. Dlatego nie wyjmuje się, póki wszystko nie wsiąknie, bądź podkład zupełnie nie wyschnie.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 992 / 17 / 0
Po zrobieniu maczany można przepłukać słój acetonem (10ml) wymieszać i nalać na podkład (3-4 lufy) i będzie klepać. Na ściankach słoika niemal zawsze zostaje osad a w nim trochę kanna siedzi. Trochę to jednak biedne tak dla paru lufek robić takie coś, ale zrobiłem i działa. Dobre jak ktoś ma wielkie ciśnienie a jedyne co mu zostało (czyli okruchy już zebrane) to może wypłukać słoja.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 59 / / 0
jest jakis sposób zeby sproszkowaną rośline zlepic chodzi mi o zrobienie fake haszu tylko inną metodą niż jakimś cukrem inwertowanym
  • 147 / 1 / 0
Spróbuj ugniatac w palcach proszek duże szansę że zmieni konsystencje w plasteline ..
Tylko to musi być naprawdę pył ..
  • 59 / / 0
raczejtak sie nieuda
  • 232 / / 0
Witam, wcześniej bawiłem się w produkcje fake hashu ale teraz dla odmiany chce zrobić swoją maczankę chciałbym o poradę czy robię to dobrze

- 20gram Mullein liść drobnocięty
- 5 gram damiany (jako wypełniacz)
- 2,5grama AB-PINACA
- polewam na to 75ml rozpuszczalnika acetonowego (skład: aceton i octan etylu)

moje pytania:

- czy ilość acetonu się zgadza?
- czy doobrze jebnie w sensie czy bd trzymać przez ok.3h od zapodania jednej lufy?
  • 425 / 3 / 0
Na 3 godziny działania przy żadnej proporcji bym nie liczył, ewentualnie na samym początku.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 992 / 17 / 0
No 3h to to nie będzie robiło - miałem pare miksów co działały 3h przez pierwsze 4 dni ostrego ciągu, więc się da. Dodaj do tego po prostu BB-22, gram, półtora i już palonko robi o poziom wyżej.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 232 / / 0
jeszcze jedno pytanko! planuje wszystko wjebać do słoika, potrząść parę razy i zrobić dziurki w denku i postawić przy grzejniku, dobry pomysł? wywietrzeje mi w ciągu doby?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.