Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Kto mial stycznośc z ayahuascą? Jak było? Skąd wziął składniki? Wiecie, piszcie wszystko, jak to w w wątkach ogólnych ;-)
Nie miałem kontaktu z ayahuasca, ale bardzo bym chciał. Może w te wakacje. Może w następne.
To ludzie stworzyli sobie boga.
Mi to się marzy wyjazd do Amazonii i spotkanie prawdziwego Ayahuascowego szamana (westchnienie) :rolleyes:
To ludzie stworzyli sobie boga.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
kiedy czytalam o ayahusce jakos do konca nie moglam uwierzyc w te dziwne opowiesci... jakie porzucanie ciala? nie wiedzialam kompletnie o co chodzi. jednak wraz z moim mezczyna postanowilismy wypic napoj szamanow z doliny amazonki. wyruszylismy w teren z blotnistymi substancjami w butelkach (DMt + inhibitory MAOi)
oczywiscie dostosowalismy sie do wszystkich zasad o jakich czytalismy.
ubralismy sie na bialo, poscilismy dosc dlugo, okadzalismy sie tytoniem...
z wielka checia opislalabym wam ta banie, ale niestety brakuje mi slow. w ogole nie czulam sie soba, wpadlam w trans, ktory w pewnych momentach bardzi mnie przerazal. wtedy powtarzalam sonbie, ze to tylko bania i wszystko wracalo do normy, ale nie na dlugo :D
czesto trzeba bylo sobie powtarzac te slowa, spokojnie leze i obserwowac co dzieje sie do okola.
moim skromnym zdaniem to ayahusca nie rowna sie z zadnym poznanym mi narkotykiem na ziemii. lubie eksperymentowac z naturalnymi, podkreslam naturalnymi roslinkami, ktore zawieraja jeszcze ciekawsze substancje...
powiem wam drodzy uzytkownicy forum, ze jest to napoj MAGICZNY i wznosi twoja dusze na wyzyny.
pilam yage 5 razy.... czuje, ze duch znow mnie wzywa... mam jednak ten sam problem co wy, nigdzie nie moge dostac DM... slyszlam jednak, ze w naszym pieknym kraju rosnie trawa (mozga trzcinowata) <-- tak, zgadza sie... ta wlasnie trawa zawiera DMt. rok temu probowalam ja odnalesc, po dlugich poszukiwaniach wydawalo mi sie, ze juz ja mam, ale dostrzeglam rozniece miedzy gatunkami i okazALO sie, ze znowu sie pomylilam.
w tym roku rowniez bede szukala
bless
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.