Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 1 / 0
NieLubieZielska pisze:
Czemu tak?
Ano ponieważ jakbys najpierw zjadł kodeine to byś miał sedację, uspokojenie itd, co by stłumiło działanie metkata przy podaniu dożylnym. Znam to z autopsji
  • 1709 / 11 / 0
Valof pisze:
koda+alpra+piwka CO ZA BŁOGOŚĆ :heart:
Serio, co Ty w tym miksie widzisz?

koda z alkoholem? Nie czuć kody
alpra z alkoholem? Nic nie czuć %-D
koda z alprą? :heart:
  • 1262 / 17 / 0
Tsar_ pisze:
NieLubieZielska pisze:
Czemu tak?
Ano ponieważ jakbys najpierw zjadł kodeine to byś miał sedację, uspokojenie itd, co by stłumiło działanie metkata przy podaniu dożylnym. Znam to z autopsji
Jak jest mocny kot/betaketon to prędzej wyłączy kode niż wjazdu się nie poczuje. Po za tym działania mają się łączyć a nie leczyć zjazd. Bez sensu speedball w którym obie substancje nie są jednocześnie podane... ale jak uważasz.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 1 / 0
ja najpierw strzelalem solidnego kota, poczekałem az sie ogarne i dopiero zarzucałem kodeine. Ofc, działanie kodeiny nie bedzie takie jak przy samej kodeinie, ale jakos te dwie substancje przy powyższym schema dzialały przezajebiscie.
  • 289 / 4 / 0
duldidaj pisze:
Valof pisze:
koda+alpra+piwka CO ZA BŁOGOŚĆ :heart:
Serio, co Ty w tym miksie widzisz?

koda z alkoholem? Nie czuć kody
alpra z alkoholem? Nic nie czuć %-D
koda z alprą? :heart:
Piwko zawsze fajnie mi podbijało,
Alpra zwiększała euforię i sedację,,
alpra z alkoholem - nic nie czuć? lol...
był jeszcze GHB, ale on nic nie daje co lubię w mixie

Testowałem już nawet branie Barbitalu do takiego mixu, ale dziala on bardzo długo i bardzo długo się ładuje (ok 1,5h) - daje tylko na maaaaksa senność.
Więc śmiertelny mix przeżyty, dawki 300-450mg z antidolu (thiocoding już dawno odstawiony), zero paracetamolu, laboratoryjnie oddzielane :blush:
  • 742 / 9 / 0
koda bez alko nie działa :rolleyes:
  • 1709 / 11 / 0
Valof pisze:
alpra z alkoholem - nic nie czuć? lol...
Chodziło mi o to, że nie zapamiętasz nic z tego. No chyba, że ktoś doświadczony to... też za wiele nie zapamięta ;-)
  • 137 / 1 / 0
moim zdaniem alko spłyca działanie kodeiny, mimo że jest depresantem. Małe dawki alprazolamu, ew. midazolamu są świetne.
  • 17 / / 0
Ja generalnie zauważyłem, że piwko fajnie podbija działanie kody, ale jedno piwko a nie kilka. Jak już się więcej alko z kodą wypije to zagłusza sie całkiem koda.
  • 1709 / 11 / 0
alkohol z kodeiną to nieporozumienie ale po dzisiejszym to już zgłupiałem. Po 5 piwach i ledwie 300mg kody noddowałem jak rasowy narciarz. Przysypki na stojąco i wygibasy jak Travolta w Pulp Fiction, no może z mniejszą finezją a właściwie brakiem takowej lol po prostu kima, otrzeźwienie, kima, pobudka, kima i jeb na łóżko z ramionami na Czizysa :heart: Już sam nie wiem ile, 2-3h TAM BYŁEM? Jeden z lepszych odlotów na kodzie ever. Dochodze do siebie ale było pięknie. Teraz szóste piwko i tak się zastanawiam czy brać od razu 500mg trampka czy poczekać do rana.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.