eso pisze:badania mowia, ze kawa jest zdrowa lub neutralna dla watroby? bo z tego co pamietam to czytalem, ze jest inaczej.
andello pisze: ja też bym chętnie zobaczył te badania. Kawę piłem całe życie i nagle nie mogłem, za każdym razem biegunka, itd.
Ja czytałam gdzieś badania, że kawa łagodzi negatywne skutki palenia papierosów jeśli chodzi o wątrobę. Niestety nie mogę znaleźć tego artykułu
Młody Bóg pisze:Jakie dragi jeszcze Ci się trafiają? Nie wszystkie są mocno obciążające wątrobę.
Już pisałam, że ja robie badania co 3 miesiące i uważam, że tak jest najlepiej, mogę kontrolować stan wątroby na przestrzeni paru miesięcy, a nie zaniedbać to i np. po 2atach ćpania obudzić się z ręką w nocniku i zapaleniem wątroby na koncie. Tobie radzę podobnie.
No ok, ale temat o wątrobie już jest. Do tego nie w dziale Detoks... Przenoszę, używaj wyszukiwarki. dsn
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.