Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zapewne większość bywalczyń_ów tego forum ma jakieś swoje miejscówki. Ja znam na razie tylko jedno sprawdzone miejsce, ale jestem psychodelistką-teoretyczką od 1994 r., psychonautką od 2012, a zbieraczką dopiero od tego... Oczywiście podzielenie się informacjami za pośrednictwem mapy może oznaczać więcej ludzi w "naszym" miejscu, ale zarazem może nam się udać odkryć jakieś nowe miejscówki w swojej okolicy.
Można dyskutować co do tego, czy mapa powinna być ogólnodostępna - teoretycznie mogłaby też zostać wykorzystana przez policję, bo podobno polowania na zbieraczy zdarzają się częściej niż kiedyś... Ale ogólnie myślę, że jest to pomysł wart podjęcia.
– Jest wódka. ~Andrzej Sapkowski
pilleater pisze:Ile to podać fake'ową miejscówkę żeby tylko dostać się do mapy :) ?
Chociaż teraz jak tak myślę, to kto by w ogóle podał swoją miejsówke publiczności?
– Jest wódka. ~Andrzej Sapkowski
Za to myślę że to bardzo dobry pomysł byłby dla niebieskich by wejść na forum pełne narkomanów, założyć konto i pytać ludzi o miejscówki pod pozorem tworzenia Grzybowej mapy. Jak dla mnie - cały temat i pomysł do wyjebania ;)
Taka mapka miałaby sens w przypadku gdyby grzyby były legalne i byłaby ona znana i używana tylko w obrębie klubu zbieraczy łysic ;)
Jak to już ktoś kiedyś ładnie ujął: Może jeszcze pozbierać i przegryźć za was?
Poza tym jakby taka lista była dostępna ogólnie na forum to strzał w kolano dla nas wszystkich, policja i te sprawy.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
wsiadać na rowery i zwiedzać okolice lenie!!
fazka sama nie przyjdzie ( tak łatwo )
temat do zamknięcia raczej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.