Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
artur019 pisze:Jakie proporcje tych trzech? 0,5:1:0,5 na 50g podkładu? Czy inne?Grentoo pisze:Wchodzi mocno (ur), trzyma 3h (akb), likwiduje pamięć krótkotrwałą ale jest bardzo euforyczne. Dosyć dobry miks. Ale mistrzostrzwem jest BB-22+UR-144+AKB48, ale vendor ktory sprzedawal ten cud zniknął.
Maczanom flurowym w proporcjach 2:15 mówie stanowcze NIET.
Badane: 3 osobniki szczurów laboratoryjnych
Podkład : Marszmalow + damiana
Dawka: 0,1 g
Obserwacje:Działanie podobne do THC Podobnie wchodzi na oczy szczurów, źrenice lekko zwiększone, czas działania ok 2h,wrażenie obciążenia pleców, szczurom nie spodobał się ten komponent diety, czuć tą "nową generacje" :old: .
5/10
1:25 BB-22
1:25 5F-AKB-48
1:25 STS-135
Pytanie mam takie:
Chciałbym sobie zrobić czwarty worek, w którym będzie po 5g każdej z tych 3 wyżej. Wyjdzie mi wtedy po ~1,5mg każdej(w sumie z 4-5mg) na lufę. Już nie pytam czy będzie za mocno, ale o to czego mogę się spodziewać po takim miksie? :-D
Chciałbym, żeby było dosyć długo(BB-22), wzmocnione kolorki(STS-135) i w ogóle przyjemnie(5F-AKB-48). Uzyskam z tego coś takiego? Ktoś doświadczony mógłby przybliżyć mi teoretyczne działanie takiego miksu?
Widziałem ostatni cos co się nazywa fakeweed albo fake ganja. Czy ktoś dawał to swoim szczurom?
Pozdrawiam
[ external image ]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.