Nabiłam połowę d***ki lufy i gonię ją...
W tle mix:
http://www.youtube.com/watch?v=olLtaCX_gKk
Palenie tego z cubucha daje naprawdę mocne CEVY. Muzyka również wjeżdża idealnie :) Pewnie trzeba tylko się nie przejebać i będzie fajnie po mam'ce :)
Dodam, że bombka bardzo muląca i męcząca fizycznie :) Bardzo chce się po tym spać :) Mogę dodać, że substancja idealna na wieczorne jesienne palonko :) Usiąść w fotelu przy dobrym TV i zasmażyć MAM'ki (w tym momencie na podkładzie AKB) to naprawdę dobra opcja.
Ostatni edit: Działanie KOZAK w większej dawce! Dobre cev'y, mega chill i lekkość trudna do opisania. MAM to naprawdę dobry kanna. Jeszcze podkład z AKB również dużo zrobił...
Na mnie psychicznie te kanna działają tak jakoś, że czuję się jak w klatce.
kowalskii pisze:Na mnie psychicznie te kanna działają tak jakoś, że czuję się jak w klatce.
MAM2201 to taka heroina wśród kanna
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
White_Power pisze:MAM2201 to taka heroina wśród kanna
Powyższy tekst może brzmieć dziwnie, bo umierałem po mam-2201 godzinę temu, i jeszcze mnie trzyma
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.