ODPOWIEDZ
  • 43 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Używkowicz »
[quote="P-paranoi"]

Sory za malo dyskretne pytanie Wisior - to ty jestes w koncu facet czy dziewczyna? ]

A co to laska nie może mieć laski?
Uwaga! Użytkownik Używkowicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Hmm, fakt :)
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RasMichael »
Roluje "pety" juz kupe lat.Według mnie zwykłe fajki nie mają szans z wielu wzgledów;

-po pierwsze w pewien sposób tyks ogranicza jednak jaranie [czasem mi się naprawdę nie chce krecić i nie kręce ot co :-D] ze zwykłym szlugiem jest dużo prościej [patrz łatwiej po niego sięgnąć].
-po drugie krece takie jakie lubie, nie mam jednej narzuconej babilońskiej grubości: czasem chce sobie zapalić dwa pod rząd, krece więc cieńsze i tym samym wydłużam tą parszywą przyjemność.
-po trzecie cena - wiadomo
-po czwarte; jest to bądź co bądź pewnego rodzaju rytualizacja spożywania specyfiku.Z innej strony [niezbyt może zaszczytna ale zawsze] kreacja-lubię tworzyć.

Jestem chyba na takim etapie, że potrafię już kręcić nawet na bardzo dużym wichrze [zwłaszcza irlandzkie potrafią dać się we znaki :-/ ],na deszczu [mam kurtkę z kapturem,która ma delikates daszek;odpowiednio nachylam więc głowę, co by mi nie leciało do bletki i już] etc.etc

Ostatnio używany ekwipunek palacza;
-Tytoń; ciemny Drum
-Bletki; green Rizla, ewent.niebieskie,ewent.Swan [te ostatnie raczej z braku laku]
-Filtry; swan żółte, w dużym opak.[165 sztuk.]

P.S
bo jak tu znależć czas na skręcenie 20-30 szlugów dziennie? Trzeba być bardzo cierpliwym... ja to bym dostał pierdolca :D
...wbrew pozorom wcale nie.Kwestia przyzwyczajenia i obycia z tematem. Osobiście nie sprawia mi to żadnego problemu ani wysiłku. Jak palisz tytoń długo to po prostu w mózgu się koduje, ze jeżeli chcesz zapalić to musisz jeszcze sobie skręcić-stanowi to jedność. Tak samo jak ty żeby zapalić, wiesz że musisz sięgnąć do paczki.... ;-)

P.S. II I tak uważam że palenie papierochów, w jakiejkolwiek by nie były postaci-to i tak b.parszywy nałóg!!! :nuts:

Pozdro
Never Let Your Problems Get You Down,Gotta Stay Focused And Hold Your Ground.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: flos96 »
Chce cos powiedziec na temat palenia skretow ale tylko dlatego ze od kiedy pale w\w wystapila pewna prawidlowosc palenia z czego jestem zadowolony. Pale od ponad 20 lat i jak kazdy w tzw. poprzednim systemie bylem skazany na papierosy. Moja norma to byla paczka dziennie . Od paru lat przerzucilem sie na sie na skrety i o dziwo 1 paczka tytoniu wystarcza mi na 3 dni i nie odczuwam z tego powodu zadnego dyskomfortu , a palic to ja lubie . Najbardziej lubie Turnera i Mynhera i zaden deszcz i wiatr mi niestraszne . Pozdrawiam. ;-)
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Strike »
Dzisiaj właśnie przerzuciłem się na skręty tylko mam problem z "nabijaniem" zawsze na końcu fajki jest za dużo tytoniu a na początku "przed filtrem" jest pustka, nie potrafię zrobić takiej ładnej zbitki jak zwykły papieros, co ja źle robię?;/
  • 1558 / 18 / 0
Chce się przenieść na skręty, tytoń/tutki są, ale gdzie moge zdobyć maszynke?? szukałem ale nie moge się doszukać, powiedzcie w "jakich typach" sklepów mogę ją znaleść :)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Sklepy tytoniowe.
Przykładowe nazwy handlowe takich miejsc: Trafika, Świat Fajek i Cygar, etc. W centrum każdego miasta na pewno musi być. Na terenach wiejskich ciężko znaleźć.
  • 472 / 10 / 0
Strike -----> Mowisz o skrecaniu recznym czy z maszynka?
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Strike »
Nabijarką
  • 424 / 6 / 0
Skręcaj ręcznie, większa satysfakcja.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.